Engin Pansiyon & Camping - Tarafından eklendivolkanceliloglu
Engin Pansiyon & Camping Hakkında
Engin Pansiyon toplam 6 klimalı odası ile gizli cennet çıralı da bulunmaktadır. Çıralı bölgesini kısaca tarif edecek olursak, bir tarafı olympos, bir tarafı antik yanartaş dağıyla ve ön cephesi koruma altına alınmış kaplumbağaların(caretta caretta) yumurtlama bölgesi olan 3.5 km uzunluğundaki çıralı sahili bulunmaktadır.
Ön cephesi tamamen boş olup denize uzaklığı 150 metre mesafededir. Kahvaltı servisi pansiyonumuzu bahçesinde, dut ve zakkum ağaçlarının altında kuş sesleri içinde yapılır, öğle ve akşam yemekleri için istekleri not ettirmek yeterlidir.
Antalya Şehirlerarası Otogardan her 15 dakikada bir Finike, Kaş yönüne minibüs kalkmaktadır, Çıralı kavşağından inilip orada bekleyen dolmuşların biriyle Çıralıya gelinir, ve dolmuş sürücüsüne Engin pansiyona gitmek istiyorum dediğinizde güzel bir tatilin başlangıç yerine getirilirsiniz.
Geniş bahçemiz içerisinde yer alan kamp alanımızda çadır ve karavan ile konaklayabiliyorsunuz. İster kendi çadır veya karavanınız ile istersenizde bizim çadırlarımızda konaklama imkanına sahipsiniz. Çıralı’da Camping (kamp alanı) için işletmemizde wc, duş (gün ısı ile sıcak su), çadır, buz dolabı ve masalar misafirlerimizin hizmetindedir. Camp alanımız denize 150 metre olup, yürüyerek 2-3 dakika mesafededir. Çıralı’da Camping (çadır,karavan) alanının ayrıcalıklarını Engin Pansiyon & Camping kalitesiyle yaşayın.
Denize sadece 150 metre uzaklıkta önü açık, ferah bir ortamda misafirlerimizi ağırlıyoruz. Kahvaltı servisi pansiyonumuzu bahçesinde, dut ve zakkum ağaçlarının altında kuş sesleri içinde yapılır, öğle ve akşam yemekleri için istekleri not ettirmek yeterlidir. Menülerimiz doyurucu ve lezizdir.
Odalarımız meyve ağaçları içerisinde yer almaktadır. Yaşam alanı olarak, köşkler, hamaklar, şezlonglar siz değerli misafirlerimizin hizmetine sunulmuştur.
Engin Pansiyon & Camping Olanakları
- Ateş Alanı
- Bahçe
- Buzdolabı
- Çadır Kiralama
- Cafe
- Çamaşırhane
- Duş
- Günlük Temizlik
- Karavan
- Market
- Mutfak
- Plaj
- Restoran
- Şarj İstasyonu
- Sıcak Su
- Ücretsiz Otopark
- WC
- Wifi
- Yürüyüş Alanı
Engin Pansiyon & Camping Hakkında Sıkça Sorulan Sorular
Kamp içerisinde yok fakat etrafında market ve restoran bulunmakta.
Evet, aile konaklaması için uygun.
Değerlendirmeler - 27
Sanal Yorganci
Kısa bir süre kaldığım engin pansiyon ve çadır kampingi çok beğendim. Işletme sahipleri misafirleriyle çok güzel ilgileniyorlar. Kampigte 4 WC. 3 Duş alma yeri,1 soyunma kabini,buzdolapları,Sicak ve soguk su akan bulasik yikama yeri,geniş çadır ve karavan alanları,otopark olup mutfak bulunmamakta.Gelirken mutfak tüpünüzü yanınızda bulundurmakta fayda var.Markete biraz uzak. Denize 150-200mt.mesafesi var.Denizi çok temiz olup geniş kumlu plaja sahip.Olimpus antik kentine yakın.Seneye kısmet olursa tekrar gelecegim.Sakin huzur dolu ortam arıyorsanız gönül rahatlığıyla ENGIN PANSIYON ve CADIR kampingi tercih edebilirsiniz.
14 Eylül 2022 06:59 - Google YorumuFurkan Kaplan
Çıralının bir ucunda sahile 5 dk. Mesafede doğal ortamıyla tam kafa dinlemelik bir yer. Sessiz ve sakin aynı zamanda bütün ihtiyaçlar düşünülmüş. Duş tuvalet temizliği çok iyi kamp alanları ve çadır karavan alanlari planlanmış belli bir düzen oluşturulmuş Eylül dönemi kızımız la birlikte konakladık. Aile işletmesi çok rahat ettik. kendilerine teşekkür ederiz. Her zaman konaklamayi düşünebilecegimiz bir kamp yeri
12 Eylül 2022 04:25 - Google YorumuMAnıl
Çıralı plajına yürüme mesafesinde olduğu için git gel yapmak çok rahat oldu. Çadırlar toprak zemine kuruluyor ve oldukça mesafeli. Dip dibe olmaması güzeldi. Alandan ve pansiyon sahiplerinden oldukça memnun kaldık. Engin bey gayet ilgili ve nazikti. Ancak duş ve tuvalet temizliğinden dolayı iki yıldız kırdım. Temizliğe daha çok önem verilmeli ve mümkünse duş ve tuvaletler yenilenmeli diye düşünüyorum.
26 Ağustos 2022 08:43 - Google YorumuEmoss
Yorumlara bakarak gitmeyi düşünenler , sakın gitmeyin, inanmayın güzel yorumlara tabi paranızla rezil olmak istemiyorsanız.. giderseniz sizi samimiyetsiz suratsız bir işletmeci olan Engin bey ve bahçe temizliğini yapan sinirlimi sinirli babası karşılayacak , telefonda görüştüğümüzde buzdolabı vereceklerini söylediler, buzdolabında bir rafı bile zor verdiler o buzdolabıda okadar eskiki kendine bile hayrı yok varlığı yokluğu belli değil, duşları çok eski ve bakımsız WC ler çok kötü kokuyor temizliği yok, pansiyon müşterilerini ve kamp müşterilerini ayırıyorlar ,birde çoçuğunuz varsa bu işletme için çok sıkıntı, sürekli gözü üzerinizde olur kafayı size takarlar , onu yapma bunu yapma şuna dokunma deyip sürekli huzurunuzu bozup tatilinizi zehir ederler, biz ve bizim gibi kaç aile tatilini yarıda bırakıp kaçtılar, bizim 3 günümüzü zehir etti,, hakkımı helal etmiyorum.. çok problemli insanlar ,, hizmet yok ama para hırsı çok.. 5 yıldız veriyorum Çünki üstte çıksın başkalarıda yanmasın diye…
26 Ağustos 2022 05:35 - Google Yorumuibrahim Yusufoğlu
Ailece yaptığımız ilk kampımızdı. İlk tecrübemizi Engin pansiyonda yaşamak gerçekten bizim için çok büyük bir şanstı. Bir işletmeci ancak bu kadar misafirlerine yardımcı olur. 5 yıldızlı otellerde bile ihtiyaçlar bu kadar hızlı çözülmüyor. Para kazanmak uğruna dip dibe çadır asla kurdurmuyor. Hatta aile kavramından uzuk kişileri yer olsa dahi hemen geri çeviriyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Tekrar görüşmek dileğiyle 💛💙
15 Ağustos 2022 09:34 - Google YorumuHüseyin Akdemir
Ben yıllar önce kalmıştım bu sene tekrar yolum düştü ancak yer yokmuş kalamadım. Bu yorumu Engin ve onun gibi işletmecilerin tercih edilmesi için yapıyorum. Gerçekten nezih bir ortam. Engin ve ailesi gereğinden fazla çadır ya da misafir almayan salt paraya odaklı olmayan işletme sahipleri. Saygılı kibar hoşsohbet Güler yüzlü ve samimiler. Temizlik ve aklınıza gelebilecek sağladığı imkanlardan bahsedip laf kalabalığı yapmak istemiyorum her açıdan memnun kalacağınız bir yer. Denize yakın. Tercih ediniz, kalınız ve tavsiye ediniz.
23 Temmuz 2022 01:53 - Google Yorumubeyza çayır
İlk kez kamp yaptığımız bir yerdi ama çok sevdik. Bahçe çok geniş limon ve dut ağaçları gölgesinde insanlarla iç içe olmadan herkesin kendi alanı olacak şekilde çok keyifli ve huzurlu bir tatil yaptık. Buzdolabını rahatlıkla kullandık. Tuvalet ve duşlar eskiydi sadece oradan yıldız kırdım onun dışında sessiz ailelerin çoğunlukta olduğu bir yerdi. Çocuklu aileler arka taraftaki genelde çocuksuz olanlar ön taraftaydi bu ayrımı da ayrıca sevdim gürültü olmuyordu. Ayrıca sabahları ekmek arabası geliyor simit vs de oluyor öğleden sonra da dondurma arabası geliyor bunu da ayrıca çok tatlı bulduk :) markete yakın sayılır yürüyerek 10 15 dk sürüyor deniz zaten tam karşıda 2dk sonra denizdesiniz fiyat olarak da bir cok yere gore daha uygun .Her şey için teşekkürler yine geleceğimiz bir yer oldu.
22 Temmuz 2022 07:31 - Google YorumuHatice Pehlivan
İlk kez kamp yapmaya karar verdik ve yorumlardan burayı tercih ettik. İyiki burayı tercih etmişiz. İlk defa kamp yapıcağımız için tereddüt etmiitik ama herşey düşünülmüş. WiFi, elektrik, buz dolabı, sandalye msa, duş bulaşık yıkama alanı mevcut. mandal için ayrı bir alan düşünülmüş. En sevdiğim yanı çadırlar iç içe değil geniş bir alan ve çadırlarda kalan insanların birbirine olan saygısı hiç birşekilde ses gürültü olmadı. Aile yeri denilebilir.. Bizleri bir müşteri değil misafir gibi ağırladılar. Sinek yoktu akşam ilaçlama arabası geldi. Çardaklar da oturma imkanı var. Yanınızda üçlü priz getirmenizi öneririm ortak alanlarda ve çardaklar da priz var. Sahil yürüme mesafesinde yakın. Gittiğiniz zaman "DOLUNAY" teknesinde günü birlik yat turu yapmanızı da öneririm. Market yakın ama herşeyi ini, yanınızda getirmenizi öneririm biraz pahalı. Sakin huzurlu bir tatil isterseniz tercih edebileceğiniz bir bir yer.
15 Temmuz 2022 06:21 - Google YorumuZülfikar T.
Üç gün tatil için gidilip bir hafta tatil yapılan yer 😎 Engin bey ve ailesine çok teşekkür ederiz, sakin ve kaliteli bir tatil yaptık, çadır alanlarının temizliği, birbirine olan uzaklıkları, ağaçların oluşturduğu gölgelik alanları muhteşem, tatilcilerin acil ihtiyaçlarının Engin bey tarafından pratik olarak çözümlenmesi alkışı hak ediyor. Alanın denize uzaklığı 100-150 metre, sahili çok güzel, sahil şeridi catetta carettaların yumurtlama alanı olduğu için koruma altında olan bir alan, temiz bir denizi var, bu kadar güzelliklerin içinde çok güzel kamp dostluklarımız oldu 💐 tüm dostlara selamlar, tekrar görüşmek ümidiyle 🙋🏻♂️😍
5 Temmuz 2022 11:16 - Google YorumuMehmet Çam
Sakin ve temiz bir yerde kalırız diye Çıralı'yi tercih etmiştik. Tesadüf eseri Engin beyle tanıştık, gerçekten çok keyifli bir tatil yaptık. Çıralı da çadırlar arası boşluğun daha fazla olduğu bir kamp alanı yok. Mesafe uzak olduğu için kimse kimseyi rahatsız etmiyor. Bayram sonrası yine tercih edeceğim, her şey için teşekkürler...
5 Temmuz 2022 09:29 - Google YorumuUĞUR AKA
Google yorumlarından yola çıkarak İlk defa gittiğimiz ve 5 gün boyunca çok rahat ettiğimiz bir yer. Masa sandalye veriliyor. Elektrik için uzatma kablosu getirmek gerekiyor. Tuvaletler ve duşlar sürekli temizleniyor. Çöpler gün boyunca kontrol edilip boşaltılıyor. Yiyecekler için buz dolabından raf veriliyor. Buz dolapları temiz. Sessiz ve sakin bir ortam çadırlar birbirine çok yakın değil. Bol gölgelik alanı var güneş altında kalmadık hiç. Sahile beş dakika yürüme mesafesinde. Mangal yakma yeri ayrı olması iyi çadırlar duman altında kalmıyor. Güzel bir hafta geçirdik. Tekrar tercih edebileceğimiz bir yer. Engin kardeş ve ailesine teşekkür ederiz.
5 Temmuz 2022 07:49 - Google YorumuALİ DUMAN
Antalya Çıralıda Oda ve Çadır alanı hizmeti veren ağaçlar içinde güzel bahçesi ve alanı olan bir aile işletmesi.Temmuz Ağustos ve Eylül aylarında yoğun oluyor.Gitmeden rezervasyon yaptırmanız gerekir.Denize 250 metre mesafede kumsalda işletmeye ait yer yok plaj herkese açık kendi deniz malzemenizi götürmeniz lazım.İşletmede elektrik,duş,tuvalet,buzdolabı bulaşık yıkama yerleri uygun.Çadır için kişi başı 75 tl ücret ödeniyor.Yanartaşa araba ile 5 dk.da, Çıralı çarşı merkezine 5 dk.da gidebilirsiniz.Ayrıca yürüme mesafesinde market mevcut .Sabahları kamp alanına ekmek arabası geliyor.Ben Haziran 2022 de eşimle 5 gün çadırlı kaldım.çok memnundum.Özellikle efendiliği ile öne çıkan Engin kardeşime ve ailesine tşk ederim.Tavsiye edebileceğim bir işletme
27 Haziran 2022 02:28 - Google Yorumuİsmail Tongar
KARAVAN ile haziran ortasında üç gece kaldık. Alkolsüz ortam olması tercih nedenimizdi. Büyükçe bir bahçede çadır ve karavan ile konaklayabiliyorsunuz. Çoğu yer gölgelik. Sakin huzurlu bir yer. Gri su gideri yok. Kaset dökmek klozete olabiliyor. Suyu sürekli bağlı tutamıyorsunuz boşaldıkça hortumu bağlıyorsunuz. Wc- duş olanakları ihtiyacı karşılıyor. Biraz daha bakımlı olsa iyi olur. Denizi biz ordayken biraz pisti. Ama dönemselmil. Normalde temizmiş. Kumsalı çok uzun dip dibe olmuyorsunuz insanlarla. Sonuç olarak yine yolum düşşe giderim.
18 Haziran 2022 02:46 - Google YorumuEsad Sivri
Temiz, huzurlu, doğal bir ortam. Karavan için sabit olmasa da su ve elektrik var. Bahçe içinde olduğu için de çadır için mantıklı. Otel kısmı ise biraz eski kalmış. Odalar yine temiz ama beklentiniz fazla olmasın. Denize uzak değil yürüme gidiliyor. Tüm otellerde mesafe var ama her türlü tavsiye ederim.
16 Haziran 2022 08:19 - Google YorumuGöksel Parlak
Antalya çıralı da bir aile saadeti içerinde özene bezene dikilmiş ağaçların altında çadır kurabildiğimi keyifli mekan
31 Mayıs 2022 05:08 - Google YorumuSabit Yildirim
Mayıs ayı,nin ortalarında iki gece çadır kurduk,ciralinin asagi tarafiydi çok sakin bir yerdi bizlerle altı çadır vardı ,gençlerle güzel geçti engin genç bizlere ilgilendi,bir daha gidecek olursam evet engin pansiyon,arkadaşlara selamlar...
29 Mayıs 2022 05:31 - Google YorumuMehmet Sinan Güvenç
İlk kez burada çadır kurduk. Sezon henüz tam başlamadığı için kalabalık değildi. Bizimle beraber 4 çadır, 2 karavan vardı. Diğer çadır kuranların biri 7, diğer 4 yıldır buraya geldiklerini paylaştılar. Tekrar tekrar gelmeye değecek kadar nezih bir yer. WC’ler günün her saati temiz. Duşlarda devamlı sıcak su var. Bulaşık yıkama yerleri de daima temiz. Engin bey ve ailesi tüm misafirlere karşı ilgili ve güleryüzlü. Dışarıdan gelen yabancılara karşı dikkatli davranıyor. Gün içinde WC ve elektrik kullanmak için gelmek isteyen ama pek güvenilir görünmeyen iki kişiyi para teklif etmelerine rağmen içeriye almadı. Gün içinde ya da gece telefonlarımızı dışarıda şarj edip bırakabilecek kadar güvenli bir yer. Kamp yapmak için çok ideal. Gün boyu bir sürü kuş sesi size eşlik ediyor. Zemin çadır kurmak için ideal ve düz. Çadır mesafeleri iç içe değil, çadırlar arasında ağaçlar var. Kamp alanında herkese yetecek kadar elektrik panosu ve fiş var. Çadır kurduğunuz yerin panoya uzak kalması ihtimaline karşı, yanınızda 10-20 metrelik uzatma kablosu getirmeniz iyi olur. Sahile uzaklığı yürüyerek 3-5dk’dan fazla değil. En yakın market yürüyerek 10dk, arabayla 2dk uzaklıkta. Markette ihtiyacınız olan her şey mevcut ve fiyatları normal. Örneğin: Tuborg Gold (Mayıs 2022) 22₺. Bu şekilde kıyaslayabilirsiniz. Çıralı, Olimpos ve Adrasan’a göre çok daha farklı ve güzel bir ortama sahip. Esnafı genel olarak güleryüzlü ve iyi niyetli. Çarşı içindeki restaurantlarda Balık-Cips-Bira, Köfte-Cips-Bira gibi menüler var. Ortalama 90-110₺ arası fiyatları değişiyor. Birkaç tane, yeni nesil kahveci var. 3’ünü denedim The Beaver’ın kahveleri, ortamı ve çalışanları iyi insanlar. Çıralı genelinde (Mayıs 2022) Ice Latte fiyatları 30-40₺ arası değişiyor. Arabayla gelirseniz Çıralı etrafında gezilebilecek çok fazla yer var. Antalya yönüne doğru 20dk uzaklıkta Phaselis antik kenti ve plajları, hemen dibinde Olimpos, Yanartaş ve Adrasan var. 2-3 saat ileride de Kekova, Kaş, Patara ve Xantos var. Engin Pansiyon çadır fiyatları Mayıs 2022 için kişi başı 70₺. Her yönüyle mükemmel bir yer. Keyif almak, dinlenmek, gezmek ve diğer tüm tatil beklentileriniz için ideal bir yer. Tekrar tekrar geleceğimiz bir yer olacak. Herkese tavsiye ederiz.
22 Mayıs 2022 11:57 - Google YorumuAysenur Hayirli
6 yıldır düzenli geliyoruz sakin doğa içinde huzurlu bir aile ortami. 5 yıldızı sonuna kadar hakediyor. Engin bey ve kardeşi tolga çok ilgili, duş wc temiz buzdolabı güzel çalışıyor, eksiksiz harika biryer. Portakal limon nar ağaçlarının içinde gölgelikli bir aile işletmesi
20 Mayıs 2022 05:19 - Google YorumuFeridun Akalar
06.05.2022'de giriş yaptığım 1 ay kalacağım Çıralı Engin Pansiyon'dan eşimle birlikte çok memnun kaldık. Her zaman geleceğiz. Tuvaletler buzdolapları bulaşık yıkama yeri her zaman tertemiz. Ağaçların altı çadır yerleri de otopark da gölge. Tavuklar ördekler var. Çadırlar içiçe değil. Ailecek çok titiz işletmeciler, bakım mükemmel, mesleklerim icabı çok gözlemlerim, sınıfı geçtiler. Gelen insanların hepsi iyiydi, bazıları zaten devamlı müşteri. Kısmetse Eylül Ekim aylarında da buradayım. Remzi ve Engin Bey'e, Tolga kardeşe teşekkürler. Nasıl görmek isterseniz öyle bakarsınız. Mukaddes-Feridun Akalar
20 Mayıs 2022 05:10 - Google Yorumuİbrahim Bingul
Tek kelimeyle harikaydı. Bir kamp alanından ne beklentiniz varsa hepsini karşılıyor.Wc ler tertemiz,duş için sürekli sıcak su mevcut,bulaşık yıkamak için için tezgahları var,elektrik imkanı var..Ayrıca Engin Bey’e de ilgi ve alakasından ötürü teşekkür ederim…Çıralı ya yolu düşen kamp yapmak isteyen herkese tavsiye ederim. İnstagram @kamp.atan takipte kalınız efenim 😊😉 Kamp Atanlar Youtube Kanalımıza Abone Olup,Daha fazla Kamp Ve Gezi Paylaşımlarımızdan Haberdar Olabilirsiniz. 👋
7 Aralık 2021 08:34 - Google YorumuSerkan Yavuz
Sezon bittikten sonra geldik, bizden başka kalan yoktu. Duş, wc, lavabo, elektrik su imkanları var. Ağaçlar altında çadır kurup kamp yapmak için güzel bir yer. Çok fazla kedi olduğu için 5 yıldız vermedim.
17 Kasım 2021 05:20 - Google Yorumuferhat adın
Sessiz sakin bir mekan yöneticileri de kibar insanlar kafa dinlemek için ideal bir yer
6 Ekim 2021 06:32 - Google Yorumusamed sanay
Birkaç yıldır gittiğim bir kamp yeri, ayrıca odaları da var. Bir aile işletmesi ve sakin, güzel, temiz bir yer. Doğa ile iç içe; dut, limon ve portakal ağaçları altında kamp yapıyorsunuz. Çıralıya geldiğinizde gidebileceğiniz bir yer, tavsiye ederim.
28 Eylül 2021 02:42 - Google Yorumuselen ozbora
Sakin bir ortam istiyorsanız buraya gelin.😊
14 Eylül 2021 11:20 - Google YorumuEthem ortakcı
Bu yıl yanginlardan ötürü kimsenin tadı yok aslında on numara yer
31 Ağustos 2021 05:15 - Google Yorumucihan kırmızıoğlu
Kaliteli sakin bir yer. Denize yakın. Aynı zamanda Zakkum Markete yakın
29 Ağustos 2021 09:31 - Google YorumuGökhan YALÇIN
Tavsiye üzerine gideceğim gidip görünce tekrar yorum yaparım 🧐
5 Ağustos 2021 08:25 - Google Yorumu