Karya Beach Camping

Kamp Yeri · Muğla

karya-beach-camping Fotoğrafı
karya-beach-camping Fotoğrafı
karya-beach-camping Fotoğrafı
karya-beach-camping Fotoğrafı
karya-beach-camping Fotoğrafı
Fiyat bilgisi al
Doğrulanmış Kamp Yeri Kampyeri.org onaylı
4.2 Puan 295 Yorum
Yorumları gör

Karya Beach Camping – Muğla'nın Denizi ve Ormanı Kucaklayan Kamp Cenneti

Muğla'nın Menteşe ilçesinde, denizin ve çam ormanlarının iç içe geçtiği eşsiz bir noktada konumlanan Karya Beach Camping, doğa ile iç içe huzurlu bir kamp deneyimi arayan misafirlerimize kapılarını aralıyor. Denize sıfır konumuyla sabahları çarşaf gibi bir denize uyanma ayrıcalığı sunan Karya Beach Camping kamp alanı, gün içinde ise serin gölgeliklerde dinlenme fırsatı tanıyor. İşletme sahiplerinin sıcakkanlı ve yardımsever yaklaşımları sayesinde, buraya gelen her misafirimiz kendini bir aile ortamında gibi hissediyor. Hem çadır hem de karavan kampı için ideal olanaklara sahip tesisimizde, doğanın kalbinde konforlu bir mola vermek isteyen herkesi bekliyoruz. Karya Beach Camping, özellikle aileler, çiftler ve doğayla baş başa kalmak isteyen solo kampçılar için ideal bir kaçış noktasıdır. Çocuk seslerinin doğanın ritmiyle karıştığı bu aile dostu ortamda, minik misafirlerimiz de güvenle vakit geçirebilirler. Deniz kenarında yıldız gözlemciliği yapmak, orman içinde doğa yürüyüşlerine çıkmak veya sadece dalga sesleriyle kitap okumak isteyenler için Karya Beach Camping, unutulmaz anılar biriktirecekleri bir deneyim sunuyor. Tesisimiz, aynı zamanda yoga ve atölye kamplarına ev sahipliği yapabilecek geniş ve dingin alanlara sahip olmasıyla, farklı konseptlerde deneyimler arayanları da cezbetmektedir.

Karya Beach Camping Konum ve Ulaşım Bilgileri

Karya Beach Camping, Muğla'nın Menteşe ilçesine bağlı Akbük Koyu'nun doğal güzellikleri içinde yer almaktadır. Menteşe, Akdeniz ikliminin tipik özelliklerini taşıyan, yazları sıcak ve kurak, kışları ılık ve yağışlı geçen bir coğrafyaya sahiptir. Bölge, çam ormanlarıyla kaplı engebeli arazileri ve turkuaz renkli koylarıyla bilinir. Tesisimiz, deniz seviyesine yakın konumuyla hem orman içi serinliğini hem de deniz esintisini bir arada sunar. Kamp alanımız, Muğla şehir merkezine yaklaşık 45-50 dakikalık bir sürüş mesafesindedir ve karayolu ile rahatlıkla ulaşılabilir. Büyük şehirlerden gelen misafirlerimiz için Muğla il merkezine ulaştıktan sonra Menteşe istikametine devam ederek tabelaları takip etmeleri yeterlidir. Tesisimize motorla da rahatlıkla erişim sağlanabilmektedir. Çevremizde keşfedilmeyi bekleyen birçok doğal ve kültürel güzellik bulunmaktadır. Yakın mesafedeki Akyaka, Azmak Nehri'nin serin sularında tekne turları yapma veya kano ile gezinti imkanı sunar. Sakartepe, Muğla'nın panoramik manzarasını izlemek için ideal bir seyir noktasıdır. Ayrıca, Menteşe bölgesinin kendine has köy pazarlarını ziyaret ederek yöresel lezzetleri deneyimleyebilir, doğa yürüyüşü rotaları üzerinde unutulmaz kareler yakalayabilirsiniz. Ancak unutulmamalıdır ki, Karya Beach Camping kamp alanı çevresinde market gibi alışveriş noktaları sınırlı olduğundan, alışverişinizi gelmeden önce yapmanız önerilir.

Karya Beach Camping Konaklama Seçenekleri

Karya Beach Camping, misafirlerimize doğayla iç içe, huzurlu bir konaklama deneyimi sunmak amacıyla çadır ve karavan kampı seçenekleri sağlamaktadır. Tesisimizde, kendi çadırınızı kurabileceğiniz geniş ve gölgelik alanlar mevcuttur. Bu alanlar, ağaçların doğal gölgesinden faydalanarak sıcak yaz günlerinde dahi serin bir dinlenme imkanı sunar. Çadır kampı yapan misafirlerimiz için elektrik prizleri, temiz tuvalet ve sıcak duş imkanları standart olarak sunulmaktadır. Özellikle ilk kamp deneyimini yaşayacaklar için ideal olan bu ortamda, dalga sesleriyle uyuyup güne deniz manzarasıyla başlamak paha biçilmezdir. Karavanıyla seyahat eden misafirlerimiz için de Karya Beach Camping, özel park alanları ile konforlu bir durak noktasıdır. Karavan park edilebilir alanlarımız, elektrik bağlantıları ve su erişimi gibi temel altyapı hizmetlerini sunar. Ayrıca, tente açmaya uygun geniş alanlar sayesinde karavanınızın yanında kendinize özel bir yaşam alanı oluşturabilirsiniz. Ortak mutfak ve buzdolabı gibi olanaklar, karavan kampı yapan misafirlerimizin kendi yemeklerini hazırlamalarına olanak tanırken, çamaşır makinesi imkanı da uzun süreli konaklamalar için büyük kolaylık sağlamaktadır. Tüm konaklama tiplerinde misafirlerimizin rahatı ve güvenliği ön planda tutulmaktadır.

Karya Beach Camping Tesis Olanakları ve Altyapı

Karya Beach Camping kamp alanı, misafirlerimizin konforu ve ihtiyaçları düşünülerek kapsamlı olanaklar sunmaktadır. Tesisimizde elektrik bağlantılarına ve suya erişim imkanı mevcuttur; bu sayede çadır veya karavanınızda elektrikli cihazlarınızı rahatlıkla kullanabilirsiniz. Misafir yorumlarında da sıkça belirtildiği üzere, temizliğe büyük önem verdiğimiz tuvalet ve sıcak su imkanı sunan duşlarımız yeterli sayıda olup (yaklaşık 10 adet), gün içinde düzenli olarak temizlenmektedir. Ortak kullanıma açık bir mutfak alanımız bulunmaktadır; burada buzdolapları, bulaşık yıkama alanı ve yemek hazırlamak için gerekli tezgahlar mevcuttur. Çamaşır makinesi de uzun süreli konaklamalar için sunulan önemli bir hizmettir. Sosyal alanlarımızda misafirlerimizin keyifli vakit geçirmesi için Bar/Bistro ve Kafe hizmeti sunulmaktadır. Plajda ücretsiz şezlonglar ve gölge alanlar mevcuttur; burada dinlenirken denizin tadını çıkarabilir veya ortak oturma alanlarında diğer kampçılarla sohbet edebilirsiniz. Tesis genelinde Wi-Fi erişimi sayesinde sevdiklerinizle bağlantıda kalabilir, iş ve tatili bir arada yürütebilirsiniz. Mangal yakmak isteyen misafirlerimiz için belirlenmiş ortak mangal alanları bulunmaktadır. Güvenliğiniz için kameralar ve yangın söndürücüler gibi önlemler de alınmıştır. Tesisimiz 24 saat açıktır ve sürekli olarak güvenlik sağlanmaktadır. Muğla kamp yerleri arasında sunduğumuz olanaklarla öne çıkıyoruz.

Karya Beach Camping Aktiviteler ve Çevredeki Keşif Noktaları

Karya Beach Camping, tesis içinde ve çevresinde zengin aktivite seçenekleri sunarak her yaştan misafirimize keyifli anlar yaşatır. Denize sıfır konumumuz sayesinde misafirlerimiz diledikleri zaman yüzme keyfi yapabilirler. Sabahları sakin ve cam gibi olan deniz, öğleden sonra hafif dalgalanabilir; bu durum deniz ayakkabısı kullanmayı gerektirebilecek taşlık bir yapıda olduğunu gösterir. Plaj erişimimiz ile kendi özel koyumuzda huzur bulabilirsiniz. Akşamları ise Muğla'nın berrak gökyüzü altında yıldız gözlemciliği yapmak, unutulmaz bir deneyim sunar. Balık tutma meraklıları için de elverişli alanlar bulunmaktadır. Doğa yürüyüşleri, bisiklet turları ve fotoğrafçılık, ormanlık alanımızda yapabileceğiniz diğer aktivitelerdendir. Belirli dönemlerde canlı müzik etkinlikleri düzenleyerek kamp atmosferine neşe katıyoruz. Tesisimizin çevresi de keşfedilmeyi bekleyen doğal ve tarihi güzelliklerle doludur. Yakın mesafedeki antik kent kalıntıları, tarih meraklıları için ilgi çekici bir gezi rotası olabilir. Muğla'nın eşsiz coğrafyası, farklı zorluk seviyelerinde doğa yürüyüşü parkurları sunar. Bölgedeki diğer plajları ve koyları keşfetmek için günübirlik geziler düzenleyebilirsiniz. Özellikle bahar ve sonbahar ayları, doğa yürüyüşleri ve fotoğrafçılık için en ideal zamanlardır; yaz aylarında ise denizin ve güneşin tadını doyasıya çıkarabilirsiniz. Muğla doğa kampı deneyimimizi zenginleştiren bu aktiviteler, tatilinizi unutulmaz kılacaktır. Misafirlerimiz, Karya Beach Camping rezervasyon için sayfamızdaki müsaitlik ve fiyat takvimini inceleyebilirler. Unutulmaz bir kamp deneyimi için sizleri Karya Beach Camping'e davet ediyoruz!

Karya Beach Camping konaklama seçenekleri ve detaylar

Muğla bölgesinde yer alan Karya Beach Camping bünyesinde 200 kişi kapasite bulunmaktadır. Giriş saati 14:00, çıkış saati 12:00.

Sık sorulan sorular

Karya Beach Camping, misafirlerine kendi çadırlarıyla konaklama imkanı sunan geniş çadır kampı alanları ve karavanlarıyla gelenler için elektrik bağlantılı karavan park alanları sağlamaktadır.
Tesisimizde temiz tuvaletler, sıcak duşlar, elektrik ve suya erişim, ortak mutfak, buzdolapları, çamaşır makinesi, Wi-Fi ve mangal alanları gibi temel olanaklar bulunmaktadır.
Evet, Karya Beach Camping denize sıfır konumdadır ve kendine ait plaj erişimi bulunmaktadır. Denizi genellikle temiz ve berraktır; sabahları sakin, öğleden sonra ise hafif dalgalı olabilir. Bazı bölgelerde deniz ayakkabısı kullanımı önerilir.
Kesinlikle. Karya Beach Camping, aile dostu bir konseptle hizmet vermektedir. Çocuklu aileler için güvenli ve keyifli bir ortam sunarken, çocuk seslerinin doğayla iç içe olduğu bir atmosfer yaşatır.
Karya Beach Camping, Muğla'nın Menteşe ilçesine bağlıdır ve Muğla şehir merkezine yaklaşık 45-50 dakika mesafededir. Çevresinde Akyaka, Azmak Nehri ve doğal yürüyüş rotaları gibi keşfedilmeyi bekleyen birçok güzellik bulunmaktadır.

Ziyaretçiler Soruyor

Yükleniyor…

Henüz soru sorulmamış

İlk soruyu sorarak diğer ziyaretçilere yardımcı olun.

Sorunuzu sorun

Net sorular daha hızlı yanıt alır:

Evcil hayvan kabul ediliyor mu?

Çadır veya karavan kiralama imkânı var mı?

Denize/göle yürüme mesafesi ne kadar?

Bu mekân size neler sunuyor?

Olanaklar (13)

Suya erişim
Klima
Mangal alanı
Plaj
Ortak oturma alanı
Ağaçlık alan
WiFi
Masalar ve banklar
Bar/Bistro
Kafe
Çamaşır makinesi
Plaj erişimi
Gölge alanı

Tesisler (12)

Tuvalet
Duş
Elektrik bağlantıları
Sıcak su
Ortak mutfak
Bulaşık yıkama alanı
Elektrik prizi
Güvenlik
Kameralar
Aydınlatma
Yangın söndürücü
Tente açmaya uygun alan

Genel (16)

Motorla gidilebilir
Çadır kurulabilir
Mangal yakılabilir
Cep telefonu çekiyor
Köpek kabul edilir
Kedi kabul edilir
Özel İşletme
Aile kamp alanı
Deniz kenarı
Orman içi
Karavan park edilebilir
Doğa yürüyüşü
Sessiz alan
24 saat açık
Deniz manzarası
Dağ manzarası

Aktiviteler (5)

Yüzme
Fotoğrafçılık
Yıldız gözlemciliği
Balık tutma
Canlı müzik etkinlikleri
Fiyat bilgisi al
Yetişkinler
13 yaş ve üstü
Çocuklar
2–12 yaş
Bebekler
2 yaş altı

Tarih ve kişi sayısını seçin; mesajınız hazır olarak açılır.

B

İşletme sahibi

Bünyamin Kılınç

2026'den beri Kampyeri'de

4.2

Kamp puanı

295

Yorum

1

Yıl üye

Kimlik doğrulanmış işletmeci

Yakındaki gezilecek yerler

Tümü

Nerede olacaksınız?

Kıran, 48100 Menteşe/Muğla, Türkiye, Muğla, TR

Harita yükleniyor…
Google Maps'te aç

4.2

Karya Beach Camping Yorumları

295 değerlendirme ile kampçılarımızın deneyimlerini keşfedin

5
182
4
58
3
15
2
13
1
23

Temizlik

4.2

Doğruluk

4.2

Giriş

4.2

İletişim

4.2

Konum

4.2

Kalite/fiyat oranı

4.2
KB

kaan büyükceran

5/5
Haziran 2026
2 gece 3 gün vakit geçirip vaktin nasıl geçtiğini anlamadığımız bir yerdi. Çalışanlar, konaklayanlar herkes gayet sıcakkanlı ve cana yakındı. Bünyamin abi çok ilgili ve anlayışlıydı her konuda bize destek oldu. Kalmayı düşünenler gönül rahatlığıyla Karya’yı tercih edebilirler :)
2 gece 3 gün vakit geçirip vaktin nasıl geçtiğini anlamadığımız bir yerdi. Çalışanlar, konaklayanlar herkes gayet sıcakkanlı ve cana yakındı. Bünyamin abi çok ilgili ve anlayışlıydı her konuda bize destek oldu. Kalmayı düşünenler gönül rahatlığıyla Karya’yı tercih edebilirler :)
LG

local guide 7*

5/5
Haziran 2026
Değerlendirmemi beach dışından yapmaktayım, zira işletmenin hemen bitişiğindeki deniz alanını kullandık. Denizde yoğun taşlık ve dalgalı bir yapı mevcuttur. Kıyıdan itibaren 2-3 metrelik bir mesafede deniz kestanesi bulunmamakla birlikte, bu mesafenin ötesinde yoğun deniz kestanesi popülasyonu gözlemlenmiştir. Bu durum, yüzme bilmeyen bireyler için uygun olmayabilir. İşletmenin bu alanla ilgili bir sorumluluğu veya ücretlendirmesi olup olmadığı bilgisine sahip değilim. Ancak, ihtiyaç halinde elektrik temin etmektedir.
Değerlendirmemi beach dışından yapmaktayım, zira işletmenin hemen bitişiğindeki deniz alanını kullandık. Denizde yoğun taşlık ve dalgalı bir yapı mevcuttur. Kıyıdan itibaren 2-3 metrelik bir mesafede deniz kestanesi bulunmamakla birlikte, bu mesafenin ötesinde yoğun deniz kestanesi popülasyonu gözlemlenmiştir. Bu durum, yüzme bilmeyen bireyler için uygun olmayabilir. İşletmenin bu alanla ilgili bir sorumluluğu veya ücretlendirmesi olup olmadığı bilgisine sahip değilim. Ancak, ihtiyaç halinde elektrik temin etmektedir.
YY

Yasin Yeşilyurt

5/5
Haziran 2026
Uzun yıllardır kamp yaparım eşimle, ben ömrümde böyle güzel bir kamp alanı ve işletmecisi görmedim. İlk girdiğiniz andan itibaren kendinizi aile sıcaklığıyla karşılıyorlar, müşteri gibi değil oraya ait gibi hissediyorsunuz. İşletmenin kendine ait beach ve plajı var. Hem üstü kapalı gölge alanlarda hem de ağaçlıkların altında kamp kurabilirsiniz. • 24 saat sıcak su mevcut. • Kendinize ait dolabınız var. • Kamp alanınınızın yanına kadar elektrik imkanı sağlıyorlar. • Lavabo ve duşlar düzenli olarak temizleniyor. • Mangal yakma alanları mevcut. Kısacası doğal ve sıcak bir ortamda kamp yapmak isteyenlere kesinlikle tavsiyemdir, seneye görüşmek üzere. İşletme sahibi Bünyamin beye her şey için çok teşekkür ederim.
Uzun yıllardır kamp yaparım eşimle, ben ömrümde böyle güzel bir kamp alanı ve işletmecisi görmedim. İlk girdiğiniz andan itibaren kendinizi aile sıcaklığıyla karşılıyorlar, müşteri gibi değil oraya ait gibi hissediyorsunuz. İşletmenin kendine ait beach ve plajı var. Hem üstü kapalı gölge alanlarda hem de ağaçlıkların altında kamp kurabilirsiniz. • 24 saat sıcak su mevcut. • Kendinize ait dolabınız var. • Kamp alanınınızın yanına kadar elektrik imkanı sağlıyorlar. • Lavabo ve duşlar düzenli olarak temizleniyor. • Mangal yakma alanları mevcut. Kısacası doğal ve sıcak bir ortamda kamp yapmak isteyenlere kesinlikle tavsiyemdir, seneye görüşmek üzere. İşletme sahibi Bünyamin beye her şey için çok teşekkür ederim.
AB

Alper BAŞ

1/5
Haziran 2026
4 günlüğüne 2 araba 4 kişi kampa gittik, ücretin hepsini ödemek istedik günlük alıyoruz dediler peki dedik sonra 2 gece boyunca uyuyormuyum uyumuyormuyum düşünmeden gece 1.30 da beni aradılar ücreti ödemediniz diye. neyse olur dedik, -çadırımdan tam 1.5 adım dibime kendini bilmez ukala tipli 3kişi çadır attı, seslerinden rahatsız olduğumuzu, böyle giderse işin sonunun iyi olmayacağını söylememe rağmen, para almaya gelince gece 1.30da arayanlar bu konuda oralı olmadı. biz kendi aramızda çözdük sorunu. neyse dedik her türlü insan var dedik. -kadın wc tarafının iyi olmadığını (pis koktuğunu), tuvalet kağıdının olmadığını ve banyonun sadece birinin açık olduğunu onda da sadece soğuk kısmın çalıştığını söylediğimizde "wc bulduğunuza şükredin!" diye tam bu cümle kuruldu!! ama ne tesadüftür ki akşamında hepsi hazırdı.! -2 arabanında plakasının ve 4 kişininde tel.no.sunun kayıtlı olmasına rağmen, jandarmayı arayıp benim kendi arabamın uygunsuz yerde olduğunu söyleyip çektirmek istediklerini söylemişler!! meğerse araçlarımızı koyduğumuz yeri sonradan karavana kiralamışlar bunu da jandarmadan kendim öğrendim! -buz dolapları ortak. alış veriş yapıp dolaba koyduğumuz 10 ürünün 5 i yoktu!! bunu söyledik çocuklar alıyordur dedi. kimin aldığı önemli değil benim malım benden habersiz kullanılıyor dedim, o zaman koymayın dediler.! o zaman dolabı niye koyuyorsunuz ve bölüm bölüm ayırmışsınız dedim ona ses yok! - kendi başıma iken, ne ortam olarak ne de işletme olarak kapısının önünden geçmeyeceğim bir yer.
4 günlüğüne 2 araba 4 kişi kampa gittik, ücretin hepsini ödemek istedik günlük alıyoruz dediler peki dedik sonra 2 gece boyunca uyuyormuyum uyumuyormuyum düşünmeden gece 1.30 da beni aradılar ücreti ödemediniz diye. neyse olur dedik, -çadırımdan tam 1.5 adım dibime kendini bilmez ukala tipli 3kişi çadır attı, seslerinden rahatsız olduğumuzu, böyle giderse işin sonunun iyi olmayacağını söylememe rağmen, para almaya gelince gece 1.30da arayanlar bu konuda oralı olmadı. biz kendi aramızda çözdük sorunu. neyse dedik her türlü insan var dedik. -kadın wc tarafının iyi olmadığını (pis koktuğunu), tuvalet kağıdının olmadığını ve banyonun sadece birinin açık olduğunu onda da sadece soğuk kısmın çalıştığını söylediğimizde "wc bulduğunuza şükredin!" diye tam bu cümle kuruldu!! ama ne tesadüftür ki akşamında hepsi hazırdı.! -2 arabanında plakasının ve 4 kişininde tel.no.sunun kayıtlı olmasına rağmen, jandarmayı arayıp benim kendi arabamın uygunsuz yerde olduğunu söyleyip çektirmek istediklerini söylemişler!! meğerse araçlarımızı koyduğumuz yeri sonradan karavana kiralamışlar bunu da jandarmadan kendim öğrendim! -buz dolapları ortak. alış veriş yapıp dolaba koyduğumuz 10 ürünün 5 i yoktu!! bunu söyledik çocuklar alıyordur dedi. kimin aldığı önemli değil benim malım benden habersiz kullanılıyor dedim, o zaman koymayın dediler.! o zaman dolabı niye koyuyorsunuz ve bölüm bölüm ayırmışsınız dedim ona ses yok! - kendi başıma iken, ne ortam olarak ne de işletme olarak kapısının önünden geçmeyeceğim bir yer.

Efe Çelik

5/5
Mayıs 2026
ilk defa kamp yapmak bu kadar kolay olmamıştı. her türlü her konuda yardımcı oldular çok teşekkürler. günlük kişi başı 1000 tl verilen hizmete değer mi bence az bile. tekrardan tercih edicez.
ilk defa kamp yapmak bu kadar kolay olmamıştı. her türlü her konuda yardımcı oldular çok teşekkürler. günlük kişi başı 1000 tl verilen hizmete değer mi bence az bile. tekrardan tercih edicez.
IC

ilknur can

4/5
Mayıs 2026
Karavancı bir YouTuber ailenin tavsiyesi ile akyaka tataflarında kalacak yer ararken listemize eklemiştik. Sıcak kanlı ilgili bir işletme sahibi var. Karavan için çok alan yok ama çadır için katmanlı çadır terası yapmışlar. Herkes çadırından denizi görebilir. Kendine özel minik bir plajı ve ayrıca iskelesi mevcut.
Karavancı bir YouTuber ailenin tavsiyesi ile akyaka tataflarında kalacak yer ararken listemize eklemiştik. Sıcak kanlı ilgili bir işletme sahibi var. Karavan için çok alan yok ama çadır için katmanlı çadır terası yapmışlar. Herkes çadırından denizi görebilir. Kendine özel minik bir plajı ve ayrıca iskelesi mevcut.
BK

büşra korkmaz

5/5
Kasım 2025
O kadar güzel bir manzarası var ki 🫠🫠 hiç bir 5 yıldızlı otel size bu manzarayı veremez. Türkiye’de bir çok kamp yerinde konakladım bu kadar gelişmişi yok. Şöyle söyleyeyim WiFi ve çamaşır makinesi var daha ne olsun. Mutfak olabilirdi tek eksik yönü buydu bence. Yorumlarda çocuk sesi çok denmiş evet internet olduğu için ve denizi çok güzel olduğu için çocuklu aileler çok tercih ediyor sanırım fakat üst katta konaklayabilirsiniz üst katı çocuklu aileler tercih etmiyor bize ses gelmedi aşağısı gürültülü olabilir onda da (Bünyamin abi orada çalışan adam) saat 12 oldumu devriye atıyor hemen uyarıyor 🤣 ben böyle çalışkan adam görmedim patronunun malını kendi malı gibi koruyan her şeyi dörtdörtlük yapmaya çalışan biri yok. İş yerim olsa iş teklif ederdim. Umarım maaşı iyidir ❣️ biz çok memnun kaldık. Sinek böcek hiç bir şey de yoktu. Denizi zaman zaman dalgalı olabiliyor öyle zamanlarda biz akbük e geçtik 10 km uzakta
O kadar güzel bir manzarası var ki 🫠🫠 hiç bir 5 yıldızlı otel size bu manzarayı veremez. Türkiye’de bir çok kamp yerinde konakladım bu kadar gelişmişi yok. Şöyle söyleyeyim WiFi ve çamaşır makinesi var daha ne olsun. Mutfak olabilirdi tek eksik yönü buydu bence. Yorumlarda çocuk sesi çok denmiş evet internet olduğu için ve denizi çok güzel olduğu için çocuklu aileler çok tercih ediyor sanırım fakat üst katta konaklayabilirsiniz üst katı çocuklu aileler tercih etmiyor bize ses gelmedi aşağısı gürültülü olabilir onda da (Bünyamin abi orada çalışan adam) saat 12 oldumu devriye atıyor hemen uyarıyor 🤣 ben böyle çalışkan adam görmedim patronunun malını kendi malı gibi koruyan her şeyi dörtdörtlük yapmaya çalışan biri yok. İş yerim olsa iş teklif ederdim. Umarım maaşı iyidir ❣️ biz çok memnun kaldık. Sinek böcek hiç bir şey de yoktu. Denizi zaman zaman dalgalı olabiliyor öyle zamanlarda biz akbük e geçtik 10 km uzakta
EE

ersan erkek

5/5
Ekim 2025
Çadır kampı yaptık gayet güzeldi banyon ve tuvaletler temizdi manzara deniz zaten mükemmeldi motorsiklet turu yapmaya gittik sağolsunlar ayriyetten ilgilendiler.
Çadır kampı yaptık gayet güzeldi banyon ve tuvaletler temizdi manzara deniz zaten mükemmeldi motorsiklet turu yapmaya gittik sağolsunlar ayriyetten ilgilendiler.
EA

Esi Aşkın

5/5
Ekim 2025
Yağmurlu patlak bir havada yol üzerinde bulduk burayı ve çok beğendik. İşletme her konuda yardımcı oldu, çevresi yesil ve mavi, her yönde güzel bir manzarayla karşılaştık. Fiyatlar uygun, kendinizi rahat hissedebilceginiz samimi bir ortam vardı
Yağmurlu patlak bir havada yol üzerinde bulduk burayı ve çok beğendik. İşletme her konuda yardımcı oldu, çevresi yesil ve mavi, her yönde güzel bir manzarayla karşılaştık. Fiyatlar uygun, kendinizi rahat hissedebilceginiz samimi bir ortam vardı
NK

NİLÜFER KAYA

4/5
Eylül 2025
Aile ile gidilebilecek bir yer, buzdolabı, elektrik, duş, mangal, büfe, şezlong var.Wc' leri her daim temiz. İşletme sahibi ilgili ve çözüm odaklı. Fiyatı uygun. Kendinizi güvende hissedebileceğiniz bir yer. Tüpü ve yiyecekleri siz getiriyorsunuz. Duştan ve çeşmelerden tuzlu su akıyor bir bu bana garip geldi gelceklere tavsiyem yanınıza suyu da getirmeleri. Manzara güzel. İşletmenin birkac köpeği var.Etrafta kameralar var. Özel uzatma kabloları var. İşletme sahibi çoğu ihtiyacı düşünmüş. Tatlis ve güzel bir yer bir daha gider miyim evet ben memnun kaldım. Denizde kum yok bu çok iyi denizdeki taşlar da yuvarlak ben terlikle girdim , yani genel anlamda iyi.
Aile ile gidilebilecek bir yer, buzdolabı, elektrik, duş, mangal, büfe, şezlong var.Wc' leri her daim temiz. İşletme sahibi ilgili ve çözüm odaklı. Fiyatı uygun. Kendinizi güvende hissedebileceğiniz bir yer. Tüpü ve yiyecekleri siz getiriyorsunuz. Duştan ve çeşmelerden tuzlu su akıyor bir bu bana garip geldi gelceklere tavsiyem yanınıza suyu da getirmeleri. Manzara güzel. İşletmenin birkac köpeği var.Etrafta kameralar var. Özel uzatma kabloları var. İşletme sahibi çoğu ihtiyacı düşünmüş. Tatlis ve güzel bir yer bir daha gider miyim evet ben memnun kaldım. Denizde kum yok bu çok iyi denizdeki taşlar da yuvarlak ben terlikle girdim , yani genel anlamda iyi.
MO

Meral Ozkurt

5/5
Eylül 2025
Eylül ayının ilk haftası kendi çadırımızla konakladık. Harika bir denizi var . Cadir kampı için mükemmel bir kamp alanı,duş ve tuvaletler temiz en onemliside ortamı çok huzurlu ve güvenli. Sahibi Bünyamin bey her konuda çözüm sunuyor kendisine teşekkür ederim. Doa deniz huzur hepsi bir arada . O ağacın altına yeniden çadırımı kurmak dileğiyle:)
Eylül ayının ilk haftası kendi çadırımızla konakladık. Harika bir denizi var . Cadir kampı için mükemmel bir kamp alanı,duş ve tuvaletler temiz en onemliside ortamı çok huzurlu ve güvenli. Sahibi Bünyamin bey her konuda çözüm sunuyor kendisine teşekkür ederim. Doa deniz huzur hepsi bir arada . O ağacın altına yeniden çadırımı kurmak dileğiyle:)
AK

Azad KAYA

5/5
Eylül 2025
Baya güzel her türlü hizmet var. Telefonda görüştüğümüz yusuf bey çok yardımcı oldu sağolsun. Duş sıcak su, lavabolar, mangal yapma yerleri şezlong herşey var. Buzdolabı var. Çadır ve karavan için çok ideal.
Baya güzel her türlü hizmet var. Telefonda görüştüğümüz yusuf bey çok yardımcı oldu sağolsun. Duş sıcak su, lavabolar, mangal yapma yerleri şezlong herşey var. Buzdolabı var. Çadır ve karavan için çok ideal.

Rezervasyon Yap

Karya Beach Camping
Muğla,