Kamp Yeri Ekle
Oturum aç

Türkmen Ağaç Evleri Hakkında

Tatil Cenneti Olimpos, muhteşem bir doğa, eşsiz bir deniz, yeni arkadaşlıklar, eğlenceli geceler ve dahası. Olimpos farklı bir tatil anlayışı ile ziyaretçilerini şaşırtmaya devam eden bir tatil cennetidir. Antalya’nın batısında bulunan Olimpos, Kemer beldesinden hemen sonra, Kumluca’dan önce, deniz kenarına çıkan bir vadidir.

Türkmen Ağaç Evleri Olanakları

  • Bahçe
  • Bar
  • Çamaşırhane
  • Deniz Kenarı
  • Günlük Temizlik
  • Isıtma
  • Klima
  • Restoran
  • Sıcak Su
  • Televizyon
  • Ücretsiz Otopark
  • Wifi
  • Yürüyüş Alanı

Türkmen Ağaç Evleri Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Türkmen Ağaç Evleri Denize Yakın Mı?

Deniz 5-10 dakikalık yürüme mesafesindedir.

Türkmen Ağaç Evleri Nasıl Gidilir?

Özel aracınız ile Antalya tarafından gelindiğinde Kemer beldesini geçtikten 29 km sonrasında (averaj 25 dk) sol tarafınızda Olimpos 11 (Antik Kenti) yazan tabelayı takip edip aşağı inen yola girmeniz gerekmektedir. Olimpos sapağından içeri girdikten sonrasında tam 11 km (ortalama 15 dk) sonrasında tesisimize ulaşırsınız. Kumcula yönünden gelen misafirlerimizin Olimpos sapağına ulaşmaları 24 km (averaj 30 dk) sürmektedir.

Türkmen Ağaç Evleri Çevresinde Gezilecek Yerler Nereler?
  • Göynük Kanyonu
  • Phaselis Antik Kenti
  • Olimpos Gezilecek Koylar
  • Ceneviz Koyu
  • Korsan Koyu
  • Akseki Koyu
  • Sazak Koyu

Değerlendirmeler - 25

Yağmur Demirtaş

5 Çok iyi

Geçtiğimiz bayram tatilinde arkadaşlarımla birlikte burda konakladık. Olimpos’a ve Türkmen Ağaç Evleri’ne daha önce de gelmiştim. Bayram sebebiyle geçen geldiğimizden fazla bir yoğunluk vardı. Buna rağmen her sıkıntımızda otel çalışanları özellikle resepsiyondaki kızlar çok ilgililerdi. Denize her gün yürüyerek git gel yaptık Olimpos Antik Kenti mutlaka görülmesi gezilmesi gereken bi yer. Odamızdan sahile varmamız 20 dakikamızı aldı. Otel doğayla iç içe tam kafa dinlemelik bir havası var. Bayram haricinde tekrardan gelmeyi düşünüyorum. Akşamları canlı müzik ve otelin hemen yanında kulübünden kokoreççisine her şeyin bulunması otel dışında ayrıca bir eğlence mekanı arama sıkıntısını ortadan kaldırıyor. Her şey için teşekkürlerrr

3 Temmuz 2023 09:04 - Google Yorumu

Gnc T.

2 Kötü

2018 Kurban Bayramında burada kalmıştık sevgilimle. Olympos ruhunu burada asla yaşayamazsınız. Biz sahile ve çevredeki barlara yakınlığı nedeniyle tercih etmiştik. Ama ağaç evinde bir gün kaldık ertesi gün değiştirdik, ağaç evlerde kesinlikle kalınmaz. Bugalowunda ise banyo tuvalet olmayanları yoğun zamanlarda çok rahatsız edici oluyor. Yemekler için sürekli sıraya girmek zorundasınız ve diğer kaldığımız otellerdeki gibi çeşit çeşit tabak hazırlayamıyorsunuz. Çünkü sıradaki insanlara kalmayabiliyor diye sayılı alıyorsunuz. Gürültü inanılmaz çok. Çocuklu aileler, olymposu ucuz diye tercih eden aileler, muhafazakar aileler hep burada. Çardakta şöyle bir oturayım keyif yapayım deseniz orada da bir yer kapma yarışı var. Turlar ise tamamen ayrı bir sorun. Sürekli mekanın önünde diğer arabalar otelin anlaştığı tur otobüslerini bekliyor ki hareket etsin yol açılsın ve bu yüzden kavgalar çıkıyor. Fiyatlar bu tarz sorunların yanında değmez. Kısaca bölgenin en kötü tesisi.

1 Temmuz 2023 03:01 - Google Yorumu

Emrecan Akbaş

2 Kötü

İzmirden tur ile geldik 4 gece konakladık. Ağaç ev olduğundan çok bir beklentimiz yoktu açıkçası. İlk geldiğimizde güzel karşılandık ama odaları bulmakta zorluk çektik. Bazı çalışanlar farklı uyruklu, anlaşamadık. Biz odayı çalışana soruyoruz, çalışan başka çalışana soruyor, o başka çalışana soruyor. Halbuki küçük tabelalar koyulsa hangi bloğun nerede olduğunu gösterir şekilde daha kolay olacak. Odaya girdiğimizde ağaç-rutubet kokusu gibi bir koku vardı. Banyoda küvet veya duşakabin yoktu. Her duş alışımızda tüm banyo göl oluyordu. Fayanslara da eğim verilmemiş tüm su banyoda kalıyordu. Duş sonrası zorla itekleye itekleye sudan kurtulmaya çalışıyorduk. Halbuki yere mermer ve perde takılsa tüm iş çözülecek. Klimada sorun yaşamadık, yatakları da rahattı. Konumu olympostaki tatil yerlerinin tam ortasında. İki uca da rahatlıkla ulaşılabiliyor. Olympos antik kentine yürüyerek 10 dakika, Olympos sahiline yürüyerek 15 dakika mesafede. Yemek bölümündeki çalışanlar yardımsever. Hızlıca masaları siliyorlar, boş tabakları topluyorlar. Yemekler vasat. Mezeler güzel fakat akşam yemeğinde verilen yemekler genelde ortalama altı lezzette. Akşam yemeğinde 1-2 çeşit tatlı da olsa daha iyi olurdu. Kahvaltıda doyabilirsiniz. Konumu iyi olsa da odaların ve yemeklerin biraz daha geliştirilmesi gerekiyor.

29 Haziran 2023 01:12 - Google Yorumu

Özver ECEVİT

4 İyi

Yemekler tuz konusu hariç problem yok. Bazı yemekler tuzsuz yememe rağmen ya çok tuzlu yada ideal. Temizlik konusu çok muallakta odaya girdimizde arada 3 saatlik giriş çıkış farkı olmasına rağmen temizlenmedigini görmek ıslak eski havluların alınmamış olduğuna ve önceki müşterinin bazı ıslak kıyafetlerinin odada kalması çok üzücü. Temizlik konusunda sınıfta kalınır. Personel eksikliğinden olsa gerek yemek yediğimiz masalar pek temizleyemiyordu. Odalarda havlu kurutmak için askılık mevcut değil malesef. Ürünler hizmet dışı olanlar karşıdaki marketle kıyaslarsak pahalı. Çocuk oynatacak bir alan mevcut değil. Yardımcı olan personel güleryüzlü ve içtendi. Oteli nasıl tarif edersiniz konusunda eksikleri sayınca malesef siz karar verin derim.

25 Ağustos 2022 10:55 - Google Yorumu

nur K.

5 Çok iyi

Öncelikle herkese selam arkadaşlar . Giderken yorumlara baktığımda çok pişman olmuştum ancak sanıldığı ve söylendiği kadar kötü değildi kesinlikle . Odalar gayet temiz ve hijyenikti yemekler tam saatinde orda olursanız gayet güzeldi çok fazla çeşit yok ama yinede lezzetliydi . Ana yemeklerinden çok mezelerini sevdim diyebilirim. Biz turla geldik üç gece dört gundu ancka dolu dolu geçti . Salaş bı mekan ama diğer yerlere göre en iyisi burası diyebilirim fiyatına göre de aşırı uygun bence . Buraya pişmanlıkla geldim ama üzülerek ayrılıyorum açıkçası . Hizmete gelince personeller çok güler yüzlü ve çok ilgililerdi . Çok alışmıştık ve gercekten güzel geçti günlerimiz . Pek çok tur buraya geliyor zaten pek çok kişiyle tanışma fırsatınız da oluyor ozetlee canlar her şey olması gerektigi gibiydi ben çok memnun kaldım . Sonuçta beş yıldızlı otelden beklediğiniz şeyleri buradan beklememelisiniz . A tek bir elestirim var su ücretli birde tatlı yok sadece karpuz var tatlı niyetine.

25 Ağustos 2022 08:30 - Google Yorumu

Akın ÖZÇINAR

5 Çok iyi

Her seyden önce ilgili ve güler yüzlü personelinden bahsetmek istiyorum. Geldiğimiz andan çıktığımız ana kadar her şeyle titizlikle ilgilendiler ve her konuda yardımcı olmaya çalıştılar. Odalar temizdi, biz standart odada kaldik sonra bize küçük geldiğini düşünerek balkonlu geniş bir odaya geçtik. Balkonlu odaları son derece geniş ve kullanışlı. Kahvaltılarında her gün farkli bir sıcak ürün ve yanında haşlanmış yumurta oluyordu. Bunlarin yanında peynirler, zeytinler, salatalik domates, meyve ve minik paketli kahvaltiliklar vardi. Sınırsız çay kahve ile son derece yeterli bir kahvalti performansi var. Akşam yemeklerinde bizim kaldığımız 4 gün biyunca vok sayida meze, salata ve 4 urunden oluşan ana yemek çıktı. Her biri birbirinde lezzetliydi.

6 Ağustos 2022 10:14 - Google Yorumu

L U

3 hoş

Olimpos tatili için 4 gece konakladık. 5 yıldızlı bir otelden beklediğiniz konforu arıyorsanız hiç gitmeyin, sonuçta binalar ahşap. 2şer katlı farklı ünitelerden oluşan 100ün üzerinde odasının var olduğu söylenen bir tesis. (Biz turla geldiğimiz için daha iyi odalarda kalmışız, verdiğim fotolarla/bilgilerle örtüşmeyen odalar bulunabilir.) Duyduğumuza göre O civarda başka hiç bir tesisin o kadar odası yokmuş. Bu nedenle turların da zorunlu olarak vazgeçemedikleri bir mekan. Sürekli bir sirkülasyon var, insanlar sürekli gelip gidiyorlar. Başta da söyledim burası ahşap bir yer ve kıyaslamayı da ona göre yapmak gerek. Odalarda buzdolabı yok, klima mevcut ve iyi çalışıyordu, sıcak su güneş enerjisinden, odada, yemeklerde ve kahvaltıda ücretsiz su verilmiyor, küçük su 5, 1.5 lt 10 lira, fiyat listesi fotolarda mevcut (ağustos 2022). Tesisin karşısında markette 1.5 lt si 7 lira, antik kent girişinde 6 lira.. Neyse ki kahvaltıda ücretsiz çay mevcut! Oda, yastıklar ve çarşaflar temiz, yataklar da rahattı. Tesisin önüne kadar aracınızla gelebilirsiniz, olimpos plajına gitmek için antik kentten geçmeniz gerekiyor ve antik kent girişine çok yakın mesafede bir yer. Sözün kısası lüks otel konforu bekmediğimden bina yönünden bir sıkıntı yaşamadık. Sabah kahvaltı ve akşam yemekleri dahil bir turla gelmiştik. Kahvaltıda kapalı paket ürünler bilindik firmaların ürünleri. Yiyecek çeşitleri yeterli idi, ana yemekteki çorbalar iyi, yemeklerdeki köfteler muhtemel tavuk, yanında yardımcı soğukların salataların çeşidi fazla ve tatları (kahvaltıdaki zeytinler hariç) güzeldi. Olumsuz tarafa da gelirsek, Maalesef açık havanın vazgeçilmesi sinekler. Servisi dışarda yapıyorlar, bu nedenle Kahvaltıda aldığımız biber kızartmasından sinek çıktı, eşiminkinden de çıktı, bütün olumlu bakış da bitti gitti. Bu durumu dağıtan kişiye söyledim, sonrasında 40 yıldır bu işi yaptığını söyleyen bir bayan idareci, "kusura bakmayın, burası açık hava, çabalıyoruz ama bu şartlarda normal, olabilir" gibi bir şeyler söyledi. Alırken görmezden gelmeye çalıştığım Çatal kaşığın içinde de ölüsü var dedim. Bayan Her söylediğime bir cevap vermeye çalıştı durdu.. bu konuda biraz daha çalışmaları gerekiyor anlaşılan. Çatal kaşık kağıda konabilir, servis için de kapaklı kaplar kullanılabilir en basitinden, olmuyorsa da başka bir yol aramalılar. Bu fiyata bu kadar olur denmemeli, denemez, bedava da deseniz kimse gelip sinekli bir ürün yemek istemez sanıyorum...

5 Ağustos 2022 07:58 - Google Yorumu

dogukan ulusal

3 hoş

Öncelikle yorumlar da okuduğum kadarıyla baya baya kötüleyenler olmuş biz bir gece kaldık bizim için 2 temel sorun vardı birisi yatak ve oda gerçekten temizdi buna hiçbir lafım yok ama tuvalete bir el atılması lazımdı ve klozetin duşla içiçe olması (standart oda için de) bir dezavantaj bence ama yorumlardan anladığım kadarıyla bize denk gelen bir durum olabilir bilmiyorum ikinci olay ise sabah ve akşam yemeği var ve yemekler tabikide 10/10 değil ama yorumlar da öyle bi kötülemişler ki anlatamam gayet yenilebilir hatta ortalama üstü bile sayılabilir ve gerçekten çok fazla güzel meze çeşitleri var karpuzun olduğu kısımda özellikle aşırı fazla sinek vardı o sineklere bir çözüm bulunması lazım bir de bu son yorumumun hiçbir şekilde burası ile alakası yok ama olimposun güzelim denize ne olmuş böyle pislikten yüzülecek gibi değil gelmeden önce denize girme hayaliniz varsa önceden bi haberini alın isterseniz

24 Temmuz 2022 12:04 - Google Yorumu

Tamer Ornek

5 Çok iyi

Güzel ve içten bir karşılama ile çok güzel bir tercih yaptığımızı düşünüyorum.Uyurken asla tedirgin olmayacaginiz,bir eşyanizi unutsanız bile yerinde bulabileceğiniz güvenilir bir mekan. Lüks odalarda kaldık.Odalar küçük olmasına rağmen hiç bir sıkıntı yasamadik.Klima ve İnternet sorunsuz.Temiz bir yatak,çarşaf,havlu,sabah uyandığında sakinlik ve kuş sesleri insana inanılmaz huzur veriyor.Her şey çok temiz.Pansiyon sahibi Hamdi Bey aynı zamanda iyi bir rehber. Gezilmesi ve görülmesi gereken yerler konusunda bizi bilgilendirdi. Tekne turuna katılmanızı tavsiye ederim mutlaka inanılmaz güzeldi.Sorunsuz,eğlenceli bir tatil geçirdik.Türkmen Ağaç Evlerini buraya geleceklere tavsiye ederim.

20 Temmuz 2022 12:31 - Google Yorumu

Gül Mecit

5 Çok iyi

4-5 yıl üst üste geldiğimiz pansiyon 2022 itibarıyla kişi başı fiyatı 400 TL yapmış. Sabah kahvaltısı, akşam yemeği, çay - kahve diyorlar. Su bile ekstra paralı... Ama odalar yıllardır aynı. Tüm olimpos için geçerli bu. Odalara, mekana yatırım yapmıyorlar eskimiş çoğu şey.

18 Haziran 2022 06:31 - Google Yorumu

Basak Dalgic

3 hoş

Ankara dan tur vasıtasıyla haziran ayı başında 3 gün konakladık. Ücreti tura ödediğimiz için otel fiyatını bilmiyorum. Kaldığımız oda lüks geçiyormuş dolap yok kliması yatağıma su akıtıyordu. Manzarası ve doğası çok güzeldi. Akşam yemeği salata severlere güzel ama ana yemek vasat. Hergün hindi ve tavuk çıkıyor aslında güzel yapılsa sorun değil ama yemekler özensiz ve aşırı sulu yapılmıştı. Kahvaltı çok çeşit yok resmen erken kalkıp gitmek gerekiyor açık büfe talan edilmiş oluyor umduğunu değil bulduğunu yiyosun.yanınızda ütünüzü su ısıtıcınızı ve termosunuzu götürmenizde fayda var.Bence çalışanlar kibar ve güleryüzlüydü kötü olduğunu yazanlar olmuş ancak ben kaba biriyle karşılaşmadım

6 Haziran 2022 11:12 - Google Yorumu

Aysenur Serbetcioglu

4 İyi

Yorumlar herkesin şahsi fikridir, insanlar isteyince olduğu her yeri güzelleştirir, öncelikle bunu aklınızdan çıkarmamalısınız. 3 günlük bir tatildi ,iki kız arkadaş gittik Her şeyden önemlisi hızlı çözüm ve güler yüz ile karşılaşmak beni rahatlattı. Ağaç evlerde kalıyorsunuz, su problemi oluyor, yemekler için beklentiye girmeyin vs vs demicem. Yüksek yüksek beklentileriniz olmamalı, varsa ve buna rağmen kötü yorum yapıyorsanız vicdanınıza bırakıyorum. Ben her şeyden memnun kaldım. Derya Hanım sizinle ilgilenirken, tatilden ne kadar keyif alacağınız konusunda fazlasıyla yardımcı olacaktır. Eğlenmek için bahane arayın ☺️ Emeği geçen herkese teşekkürler ☺️

23 Mayıs 2022 01:00 - Google Yorumu

Nur Tezcan

5 Çok iyi

Bu hafta sonu güzel bir tatil geçirdik. Derya hanımın ilgisi ve cana yakınlığı için burdan tekrardan teşekkür ederim. Sayesinde hafta sonumuz çok güzel geçti

22 Mayıs 2022 12:00 - Google Yorumu

gülpembe ince

5 Çok iyi

Bayram tatilinde kız arkadaşımla tatile gittik otelden gayet memnun kaldık her şey çok güzeldi yorumlara bakmıştık kötü yorumlar vardı açıkçası çok korkuyordu gitmeye ama artık her şey için çok geçti parasını falan her şeyini vermiştik ama beklediğimizden iyi geldi gene de ihtiyacımızı karşıladı teşekkürler

10 Mayıs 2022 06:53 - Google Yorumu

Hülya Tuna

2 Kötü

Berbattı, 3 gün kaldık ,her gün tavuk yemeği ve aynı yemekler çıktı,peynir bitiyor ,çay bitiyor. Aşevi gibiydi ,bence aşevi daha iyi. Banyoları bazısında sıcak su yok ,bazılarında soğuk su yok ,haşlanıyorsun Çalışan elemanlar hayatından bezmiş ,bırakın gülümsemeyi ,konuşmaya mecali kalmamış insanların. Bu kadar müşteri almasınlar, kontrol edemeyecekleri işletmeyi sırf kapasite artırmak için büyütmesinler .Üstelik davranışları kabaydı. 3 gün yine tavuk yemek istemedik dışarı çıktık. Gelmeyin ,daha iyi yerler var

5 Mayıs 2022 06:42 - Google Yorumu

Zeren Karakuş

5 Çok iyi

Ortam ve odalar iyiydi ateşin etrafında sohbetin keyfinin hala tadı damağımda güzel bi deneyim oldu tekrar tekrar gitmek isteyeceğimiz bi yer oldu

8 Nisan 2022 10:34 - Google Yorumu

fatih YILDIZ

Keyifli bir deneyim oldu yalnız yemekler hem porsiyon hem de lezzet olarak baya yetersiz idi

2 Mart 2022 11:37 - Google Yorumu

Fatih Türker

Tur ile gitmiştim. Gitmeden önce konaklama yeri yorumlarına baktığım için herşeye hazırlıklıydım. Sahibi sert ve agresif. Müşterilerin yanında çalışanlarını sürekli azarlıyor. Sabah kahvaltılaeında ve akşam yemeklerinde sürekli müşterilerin neyi ne kadar alıp yediğini takip ediyor. Rahatsız edici. Tur ile gittiğim halde kayıt yaptırıp parasını vermeden kahvaltı aldım diye laf yaptı. Odam arka tarafta olduğu için WiFi çekmiyor. Odalarda televizyon ve mini buzdolabı yok. Geceleri yanınızda okumak için kitap alın yada sınırsız internet paketiniz olsun. Temizlik müşteri odadan tamamen çıkmadan yeni müşteri gelmeden olmuyor. Yer otantik ama sahibinden dolayı kaybediyor.

17 Ocak 2022 08:45 - Google Yorumu

Tmrck T.C.

Negatif yorumları okuduğumda gülerek karşılıyorum. Olimpos doğa ile iç içe olabileceğiniz natural bir yer, dolayısıyla kalacağınız yerde natural bir yer olacaktır. Buraya gelirken kalacağınız otelin bir Çırağan sarayı, Rixos veya Calista gibi olanakları çok geniş olan bir otel beklentiniz olmamalı. Ağaç evde kalıyorsanız dev ekran televizyon beklemeyeceksiniz çünkü oraya televizyon izlemeye değil doğanın ve tarihin izlerini takip etmeye gidiyorsunuz. Eksiklikler tabi ki var, benim tavsiyem yılbaşı veya diğer özel günlerde gitmemeniz çünkü kalabalık sizi rahatsız edebilir. Bahçeden portakal toplayıp yemenin, Çıralı yanartaşa yürüyerek gitmenin, antik kenti dolaşmanın keyfini sürün. İyi tatiller. Otel sahibi Hamdi Bey'in ve Derya Hanımın bize karşı gösterdikleri misafirperlikleri için de ayrıyetten teşekkür ederiz.

2 Ocak 2022 09:42 - Google Yorumu

Aytaç G

15 sene öncede kalmıştım yine geldim , en pahalı odayı tutmama ragmen klimadan duşlara kadar aynı , hadi aynı kaldı bari klimaya bakım yaptırıp temizleyseydiniz doğru dürüst ısıtmıyor bile , duşlar leş anladık ama bari askılıgını taksaydınızda dogru durust yıkanabilseydik (not sıcak suda aksamları yok) bari tv kumandasına pil taksaydınız oda yok . İnanamıyorum cidden böyle bir doğaya bu kadar kötü hizmet yazıklar olsun!!! (Eşime gencken burda konakladım cok güzel bir yer dedim tavsiyemle geldik, hadi odalar leş bari yüzünüz bir kez bile gülseydi, ne işiniz var burda bakışları yerine cok ayıpladı, bende utandım)

4 Aralık 2021 09:09 - Google Yorumu

görkem terlemez

Bütün tur şirketleri buraya götürdügü için iyi olduğunu düşündük ama büyük yanılgı. İnsanlar buraya tatil yapmaya geliyor ama kyk yurdunda daha iyi şartlarda kalıyorduk. Açık büfe yemek dediler öyle bisey yok. Benim bildigim acik büfede seçenek olur sen secersin istedigin kadar alırsın. Burada aynı yurttaki gibi sana tabildotu hazırlayıp veriyorlar yemekler de iğrenç secme sansin falan asla yok. Abartmiyorum her yemekten sadece 1 kaşık veriyorlar tabağın yarısı da boş kaliyor ekmekle falan doyuyoruz. Kahvaltı da aynı rezillikte, odalar korkunç hadi hersey kırık dökük onu anladik bari odamiz biraz güneş alsaydı kapkaranlık maasimin yarısını aç ve karanlikta kalarak yedim. Yahu yazıktır ülkenin 3te 2si asgari ücretle geciniyor buraya maaslarinin yarisini 3 gün kalmak icin harciyorlar. 8-9 saat yol gelmis onca para dökmüş insanlar şu muameleyi hak etmiyor yaa. En azından karınları doysun aldığınız parayı birazcık hak etmeye uğraşın.

1 Kasım 2021 09:03 - Google Yorumu

hazalaydoganmusic

tur ile gittigimzde burada anlaşmalı olarak konakladık etrafta birsürü tavuk olmasını sevdik veganız hayvanları cok seviyoruz cok sesliydi o ayrı. onun dışında cok yakın bungalov tipi minicik daracık odalar diyim hatta surekli sulanan mı artık sel oldu su bastı sandıgım toprak odadan her inişte ve odana girerken yerler camur. böle bir yer . artıları mekanara cok ykın amaan cadırdan rahat oda işte derseniz tabi kalın yemekleri tatsızdı . salata falan takıldık cok kalabalıktı herkes gruplar etkinlik egitim içn gelen herkes tercih ediyor sanırım. mekanlara yakın denize yakın o güzel. ama girdigimzde oda temizdi o okey. snrası öle otelmişcesine bi oda temizligi asla olmadı ki 3 gün kaldık. havlu degistrmek içnde kendimiz gdip eskisini verip yenisini aldık hjk cok garip neyse kadirin agac evleri daha gzueld azcık uzak ama. sevgiler

30 Eylül 2021 08:27 - Google Yorumu

ilknur

idare eder ,orta derece hersey. 3 gun konakladik,2 gun tavuk 1gun hindi cikti.sicak yemek tarafi guleryuzlu,karpuz tarafindaki kadin 5 karis surat.Odalarda yerler pis.yatak temizdi.Ayrica single kadin yanindaki odaya single bey verilmesi ve odanin da en son bitis noktasina verilmesi tuhaf.Geceleri odaya gelip giderken biraz karanlik oluyordu.Biraz dikkat edilse iyi olur. ama sedirleri olsun masalari olsun harika. aksam serinliginde agaclarin ortasinda sedirlerde yayilmak cok guzeldi.Rahat relax bir ortami var.Canli muzik her aksam ve soyleyen kisi cok guzel sesi.Su ,cay,kahve aksam hersey ucretli.sabah sadece kahvaltida cay ucretsiz.odamda buzdolabi ve tv yoktu.dert etmedm zaten izlemiyorum. klima var calisiyor.sicak su var.odalarda sinek bocek vs asla yok.cok guzel tavuk ve horoz var hayvan olarak da.cok tatlilar onlar da :)sabahlari horozlar kahvaltiya uyandiriyor:) odalar sicak degil gayet guzel.sineklik var.odalara askıya camasir asın içeriye sabaha kuruyor.wifi var.heryerde cekiyor. caprazinda bakkal gibi yerler var.

22 Ağustos 2021 05:25 - Google Yorumu

Münevver Metin

BURADA ZAMAN NASIL GEÇİYOR HİÇ ANLAMIYORUM. HARİKASINIZ HER ŞEY İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM

3 Temmuz 2021 01:17 - Google Yorumu

Cenk Yurtseven

Mükemmel bir yer. Doğayı sevenler için unutulmaz bir deneyim. Olympos'un sihirli bir ortamı var. Her kesimden insanlar gelir. Kim ne olursa olsun, burada herkes aynıdır. Ukalalık yok, kendini beğenmişlik yok, insan olarak ne isen, osundur. Kendini tanımak isteyenler için de tavsiye edilebilecek bir yer. Ben çok beğendim ve ayrılmak çok zor geldi.

6 Aralık 2020 06:11 - Google Yorumu

Yorum ekle

E-postanız bizimle güvende.

Temizlik
Konum
Tavsiye
Fiyat
0 Puanın
Derecelendirme resimleri

Rezervasyon Talebi

6 Yaş Üstü
+
-
0-6 Yaş
+
-

Talep listesi: Türkmen Ağaç Evleri

Parolanızı Sıfırlayın