Mona Glamping Caravan Suites - Tarafından eklendivolkanceliloglu
Mona Glamping Caravan Suites Hakkında
Seferihisar merkeze 7 dk yürüme mesafesiyle, Akarca plajına 3km , Kaleiçine 4km, Akkum ve Girlen plajlarına 5 km olan mükemmel konumu ile glamping alanımız sizlere masmavi gökyüzünün altında, mandalina ve çam ağaçları arasında huzurlu bir ege tatili sunuyor.
Konforlu kamp anlamına gelen glamping tesisimiz 3 dönümlük bir arazi içinde; 6 sabit özel tasarım karavan, 1 tiny house ve 3 adet glamping çadırından oluşuyor.
Mona; doğa ve konforu bir arada sunan otel odası şeklinde tasarlanmış, her birinde özel banyosu bulunan konaklama birimleri ile; sakin, butik bir glamping projesidir.
Mona Glamping Caravan Suites Olanakları
- Ateş Alanı
- Duş
- Evcil Hayvan
- Kahvaltı Dahil
- Mangal Alanı
- Restoran
- Ücretsiz Otopark
- Wifi
Değerlendirmeler - 43
damla buyraç
Dışardan yemek getirmek serbest.Odalar temiz ve güzel.Çok nezih ve sakin bir yer.Çalışanlar kibar ve yardımsever.Çok güzel ,tavsiye ederim😍
16 Haziran 2023 06:34 - Google YorumuHamza Kurt
Herşeyiyle mükemmel bir yer ilgileri alakaları olsun sanki kendi evinizin bahçesindeymiş gibi rahatsınız karavan odalar oldukça temiz tek eksi yanı yola yakınlığından dolayı araç sesi geliyor onun dışında mükemmel biryer
29 Mayıs 2023 12:26 - Google Yorumuilay
Kendi çadır ve karavanınız ile kamp yapılmıyor. Mona Glamping'in kendi otel odası gibi karavanları var. Önünden bisiklet yolu geçiyor. Hemen karşısında "Karakılçık" otobüs durağı var. Dolmuşlar da hemen önünden geçiyor. Ulaşım çok kolay. Marketlere, restaurantlara kısacası şehir merkezine ise 5dk yürüme mesafesinde. Plajlara 4 km uzaklıkta. Bisiklet ile de gidilebilir.
25 Nisan 2023 07:11 - Google YorumuOkan Solmaz
Hafta sonu için çok güzel bir alternatif.. Bahçesi büyük, doğa ile baş başasınız. Güleryüzlü sahipleri ve ekibiyle sizi evinizde hissetiriyorlar. Yemek ve içki için Sığacığa inmeye gerek yok. Gayet güzel yemek servisi var. Karavanızın yanında sabah kahvaltısı ayrı bi güzel.
17 Mart 2023 02:56 - Google YorumuBuse BagcItek
İlk çadır deneyimi olarak çok tedirgin başladığımız tatilimiz bizim için mükemmel sonuçlandı. İşletmenin sıcacık ortamı sizi evinizde gibi hissettiriyor. Gerek işletme sahiplerinin güleryüzü, sıcaklığı gerekse işletmenin mükemmel atmosferi sizi içine çekiyor. Akşam ateş başında edinilen sohbetler, kamelyanızda bir film keyfi, her yönüyle denize yakınlığı bizi çok doğru bir seçim yaptığımızı hissettirdi. Tatiliniz de mutlaka uğramanız gereken bir yer kesinlikle tavsiye ediyorum. Karavan ve çadırlarıyla %100 bir işletme.
30 Ağustos 2022 09:09 - Google YorumuEbru-Kadir-Azra-Deren Gürler
Geçen hafta büyük kızımın doğum günü için Mona Glamping Caravan suiteste 2 gece konakladık.Bizi İşletme sahipleri İlay hanım ve Kıvanç bey karşıladı.Onların bize karşılama biçimleri çok hoş ve nazik konuşma biçimleri bizi çok mutlu etti.Özellikle İlay hanım'ın ikram ettiği nar çayına küçük kızım ve biz hayran kaldık.Eşim ve ben Turizm sektörüne uzun yıllar hizmet veren kişiler olarak bu yerin öyle güzel işletme biçimleriyle,mekanın güzelliğiyle,yaratıcı ve çok farklı konseptiyle karşı karşıya kaldık.Bu zamana kadar 5 yıldızlı bir çok otellerde,butik otellerde,pansiyonlarda kalmıştık,fakat buradaki huzurlu 2 günü o yerlere çocuklarım ve biz kesinlikle değişmeyiz.Akşamları ateşin etrafında oturup,içkini yudumlayarak muhabbet etmek,doğa ile içiçe lüx caravanlarda rahat ve konforlu yataklarda uyumak bizi eşsiz mutluluğa götürmüştü.Kıvanç bey ve İlay hanım'a tekrardan böylesine güzel bir konsepti düşünüp,tasarlayıp hayata geçirdikleri için sonsuz teşekkürler.Ayrıca yardımcı personelleri sıcak ve samimi yaklaşımıyla Sabri bey'e de çok teşekkürlerimizi iletiriz.Çocuklarım,eşim ve ben senede bir defa bu yere gitmeye kararr verdik Çevremizdeki herkese böyle güzel ötesi bir yere gidip o ambiansı yaşamalarını içtenlikle tavsiye ederim.Sevgiler!... .
21 Ağustos 2022 04:45 - Google Yorumucanan çam
Tatilden beklentiniz huzır , sakinlik, dinginlik ise tam yerindesiniz. Ağaçlar içinde cırcır böceklerinin sesi kamp ateşi ve sakinlik…. Dinlendiğiniİ hissediyorsunuz. 7 kişilik çocuklu aile olarak bir çadır bir karavan da konakladık ihtiyaç duyabileceğiniz herşey içeride tesiste mevcut Kıvanç bey tüm ihtiyaçlarınızda yardımcı oluyor zaten sağolsun. Buzdolabı, tabak çanak bardak ocak vs ortak mutfakta mevcut ve tertemiz. Biz çok memnun kaldık amacımız sakin ve huzurlu bir tatil idi amacımıza ulaştık😉
11 Ağustos 2022 12:44 - Google YorumuCEZMİ ÇAM
Harikulade bir yer. Karavanlar ve çadırlar, önlerinde çardakları ile doğa içinde. Cır cır böceklerinin sesi ve hafif esen rüzgar ile akşamları ve sabahları çok güzel. Akşam bahçenin ortasında yanan kamp ateşi çevresinde çocuklar oturup marshmallow kızartıyorlar. Kahvaltısı yeterli ve güzel. İşletme sahipleri ihtiyaç duyduğunuz her şey için yardımcı oluyor. Marketlere 10 dk yürüme mesafesinde, ayrıca kampın bisikletini de kullanabiliyorsunuz. Plaja ve Sığacık merkezine yakın. Şiddetle tavsiye ediyorum.
10 Ağustos 2022 07:58 - Google YorumuArzu GÜNDÜZ
Burası için ne desem nereden başlasam bilemedim erkek arkadaşımla 3 gün 2 gece rüya gibi geçirdik cırcır böceklerinin aşk şarkıları eşliğinde mandalina ağaçlarının muhteşem yeşilliği ve kokusuyla yıldızların altında uyumak yemek yemek şarap içmek o kadar büyülü bir ortamdı ki çok kefili bir işletme dönmek istemedim. Kendi yatağımdan bile daha rahat bir yataktı adeta pamukta uyumak gibiydi.. tertemiz olduğunu söylememe gerek bile yok daha girişte sıcak bir merhabadan sonra gelen ince düşünülmüş ikram ne kadar nazik bir hareket dekorunun her yerinde incelik var bayıldım sana Mona çok güzelsin... işletme sahiplerine de ayrıca teşekkür ediyorum her sorumu büyük kibarlıkla yanıtladılar
5 Ağustos 2022 02:04 - Google YorumuElif Kuş
İşletmeciler kibar ve ilgililer. Kamelyalar çok güzel, konum çok iyi fakat f/p olarak bakılınca insan daha temiz/rahat bir yer bekliyor. Karavanın her yerinde sivrisinek ölüleri (temizlenmesi kolay bir şey) ya da çarşaf içerisinde taşlar olmasaydı hoş olurdu.
4 Ağustos 2022 12:49 - Google YorumuSerdar çelikgür
Karavan tahminimizden çok daha temizdi. İhtiyaçlar konusunda ellerinden geldiğince yardımcı olmaya çalışan güzel bir ekip var. Tek ekleyebileceğim, butik bir işletme olarak kahvaltının daha zengin olmasını beklerdim.
4 Ağustos 2022 08:15 - Google YorumuDENIZ 24
ALINTIDIR.... Yolculuğumun sevilen duraklarından Sığacık’tayım. Daracık sokaklarına Sığacık Kalesi’nin sıkıştığı, antik çağın buradayım dediği (Teos Ören Yeri) küçük, sessiz bir kıyı kasabası Sığacık. Burada maksadım: doğanın yanı başında gerçek ve şık bir yer bulmak. Sığacık’ta kendime herhangi bir yerde bulunması mümkün olmayan bir yer seçiyorum: Mona Glamping Caravan Suites. Sıcak ve dost canlısı ev sahipleri İlay Hanım ve Koray Bey’in tarafından çevrelenmiş olmak çok hoşum gidiyor. Sürekli gülümseyen, gülünce gözleri kaybolan, canayakın evsajipleri kendileri. Dengeli, mümkün olduğunca doğaya korumacı yaklaşımlarıyla; konuklarını kalpten ağırlayan bir misafirperverlik göstererek, Ege sıcaklığını, ihtimamı, mahçup eden bir ev sahipleri kendileri. Benim bu iyi hislerim içimde bir artezyen kuyusu gibi patlayınca ortaya böyle bir editöryel metin çıktı: Mona; yemyeşil geniş bir çayırın üzerinde beğeniyle incelediğim, farklı dekorasyonlarla dizayn edilmiş karavanlardan (Retro, Rustic, Classy, Country, Hygge ve evcil hayvan dostu Ruby) , belltent tipi şık çadırlardan ve bir adet de tropical tiny house’dan oluşuyor. Etraf ağaçlık ve çimen. Ayrıyeten hepsinin önünde kendine özel cabanaları bulunuyor. Bal döksen yalanır. Temiz, ferah, her şey olması gerektiği gibi: son teknoloji! Kahvaltılar da odaların önüne özel olarak servis ediliyor. Bol zaman alan kahvaltılar burada keyifle uzun uzadıya yapılabiliyor… Ne harika değil mi ama… Mona Glamping Caravan&Suites’in bu sade, rahat ve cool duruşlu konaklama birimleri arasından ben kendime kalmak için tropical tiny house’u seçiyorum. Zarif, huzurlu, manzarasındaki mandalina ağaçlarının kokularını insanın içine taşıyan bir oda burası! Güneş çıkıp odama doğru başını uzattığında, sincaplar balkonuma kadar geldiğinde ; dünyada perili yer diye bir şey varsa orası burasıdır, diye düşünmeden edemiyorum! Manzara sonsuza kadar uzanıyor gibi burada benim için. Devasa okaliptus ve mandalina ağaçları dallarını birleştirmiş; yaprakların arasından sızan gün ışığı ve çeşitli perspektif hileleri burayı perili bir yer haline getirmiş. Ya da bana öyle geldi, iyi ki de geldi! Deniz için arabayla 10 dk uzaklıkta bulunan Akkum Sahilini tercih ediyorum. İlay Hanım’ı ve Koray Bey’i yakın çevrede gezilecek/görülecek yerler ile ilgili önerilerini dinlemek de bir şölen: Teos Antik Kenti, Ekmeksiz Tabiat Parkı, Turgut Köyü, lavanta tarlaları, hiking, bisiklet rotaları, Köyü, kışın mandalina hasatı gibi tavsiyelerine muhakkak kulak verin. Sihirli bir lamba gibi dünyaya gözlerinden ışık saçan İlay ve Koray’ın bu harika mekânlarının pati dostu olması da bir başka hoş detay... Kahvaltıda yediğim Seferihisar’a özgü Armela peyniri ve içtiğim aslına sadık kalınarak yapılmış Yunan frappenin lezzeti hâlâ damağımda.
4 Ağustos 2022 08:06 - Google YorumuBüşra Çakan Vural
Yaratıcı ve özgün bir fikir olan karavanda konaklama fikrini bulup bunu hayata geçiren İlay Hanım ve eşi Kıvanç Bey sayesinde doğayla baş başa huzur içerisinde eşimle 3 gün Mona’da konakladık. Bahçeye adım attığımız gibi kayısı ağacından meyve ikramıyla bizi karşılayan bu nezih ortamda tatilimizin huzurla geçeceğini ilk andan hissettik ki öyle de oldu. Konumu itibariyle de cazip olan bu yaratıcı konaklama merkezini sosyal medyadan görüp gitmiş olmamız kendimizi şanslı hissettirdi. Gerek mekan sahibi İlay Hanım ve Kıvanç Beyin dostane misafirperverliği, gerek ortamın huzuru, gerekse de karavanların hijyeni ve konseptleriyle 10/10 bir ortam. Yazsam sayfalarca yazabileceğim kadar uzun anlatabilirim. Çünkü biz Mona’dan çok güzel duygularla ayrıldık. Doğayı, ekolojik dengeyi ve yaratıcı fikirleriyle öncü olmayı başaran ruhlar çoğalsın. Teşekkürler İlay, sen öncü bir ruhsun bunu hiç unutma. İyi ki tanıdım seni❤️
21 Temmuz 2022 08:08 - Google YorumuAleyna Güler
Kendim gittiğimde az çok idare ettim ve farklı bir karavanın daha temiz ve kokusuz olabileceğini düşündüm ama ailem gittiğinde farklı bir karavanda kalmalarına rağmen onlar da aynı problemi yaşamış. Tuvalet ve banyo gerçekten çok kokuyor. Ayrıca belirli bir standartları yok, ben gittiğimde tercihe göre çardağa veya masalara serpme kahvaltı şeklinde servis yapılırken "kalabalık olduğu" bahanesiyle bu defa açık büfe yapıldı ve pek de hijyenik değildi. Sabri bey gerçekten çok ilgili, kendisine çok teşekkür ediyorum. Fiyat - performans değil. Overpriced.
16 Temmuz 2022 04:25 - Google YorumuMustafa Cem
Yer çok güzel konum olarak Sığacık a çok yakın, çok beğendik, memnun kaldık, özellikle hava karardıktan sonra yakılan ışıklarla birlikte bir görsel şölen meydana geliyor. Kahvaltı yeterli ve güzel. Tek eksi yan alanda çok kedi vardı yemek yerken üzerime zıpladılar, ben kedilerden ürken biri olarak biraz rahatsız oldum ama genele bakınca iyi bir huzur tatiliydi. Özellikle orda Sabri Bey her anlamda inanılmaz yardımcı oldu, kendisine ayrıca teşekkür ediyorum, kararsız kaldıysanız kararınızı verin ve buraya gidin pişman olmazsınız.
7 Temmuz 2022 07:01 - Google YorumuGülden sertkaya
Otel tatillerinden sıkılıp, daha çok doğanın içinde deneyimler arayanlara,Tertemiz, nezih bir ortam, çok keyifli, doğanın içinde ama konforlu ❤️❤️muhteşem bir deneyimdi, iyikilerimiz listesine eklendiniz, kesinlikle yine geleceğiz,. Mona ailesine teşekkürler
28 Haziran 2022 04:01 - Google Yorumugizem bayar
Harika bir galmping deneyimi oldu. Çadırlar inanılmaz rahat ve konforlu. Güzel bir kahvaltı yaptık, Sığacık sahile arabayla 10dk mesafede.
24 Haziran 2022 03:48 - Google YorumuGamze Aydın
Muhteşem bir glamping deneyimiydi. İşletme sahibi ve çalışanları güler yüzlü, yardımsever, samimiydi. Her konuda yardımcı oldular. Karavanlar ve ortak alanlar temiz, konforlu. Kahvaltıdaki pişiyi kesinlikle yemelisiniz. Konum olarak plajlara, beachlere, sığacıkta gezilebilecek her yere yakın. Mini tatilimizde retro karavanda misafirdik, tadı damağımızda kaldı. Tekrar görüşmek üzere Mona ✨🤩
29 Mayıs 2022 09:31 - Google Yorumuozan özcan
İşletmecileri yine çok ilgiliydiler. Canlı müziğe denk gelmek de ayrıca iyi oldu. Her daim memnun kaldığım, özel mekan ve özel işletmecileri, artık aileden oldular diyeceğim o kadar...
24 Mayıs 2022 09:37 - Google YorumuKamil Canalp
Karavan hayatını deneyimlemek için harika bir seçenek. Son derece ilgili işletme sahipleri, temiz ve nezih ortam. Kesinlikle denenmeli
23 Mayıs 2022 07:35 - Google YorumuBerkant Inceoglu
Karavan olsun çadır olsun hepsi gayet temiz ve konforlu burdaki insanlar güler yüzlü ve sıcak kanlı çok guzel bir mekan herkese tavsiye ederim.
5 Mayıs 2022 06:57 - Google YorumuNURCAN ŞENDEMİR
Temiz karavan, bakımlı ve sakin bir bahçe düşünün. Sahipleri Kıvanç Bey ve Eşinin güleryüzü ve samimiyeti ile kendi bahçenizde hissediyorsunuz kendinizi. Akşam ateş başı sohbeti yaza merhaba dediğimiz bu mevsimde ayrı bir keyif ve huzur veriyor insana. Bol bol oksijen. Hem merkezi konum hem de bir o kadar şehrin karmaşasından uzakta bir noktada oluşu da gayet güzel. Bizim için güzel geçen 2 gün oldu. Samimiyetiniz ve hizmetiniz için kendi adıma ve ailem adına çok teşekkür ediyorum. Sevdik seni Hygge Karavan :-)
25 Nisan 2022 08:37 - Google YorumuDuygu Tokmak
Karavan ve çevre tertemiz yastıklar mis kokuyor sizi karşılayan tatlı sahipleri ikramları lezzetli yemekleri sonsuz huzur ve mutluluk bir tatilden daha ne ister insan emeğinize sağlık çok mutlu ayrıldık
10 Nisan 2022 08:22 - Google YorumuBerfin Şahin
Geçirdiğimiz en keyifli tatillerden birini yaşattıkları için Mona ailesine çok teşekkür ederiz. Konumları gerçekten harika. Akşam kamp ateşi etrafında sakin bir doğanın tadını çıkarabilir, Urla şarap mahzenlerinde keyifli tadımlar yapabilir veya sığacık pazarına gidip el yapımı lezzetler eşliğinde kale ve çevresini turlayabilirsiniz. Dilerseniz yürüyüş ya da bisiklet turlarına çıkarak keyifli rotalar oluşturabilirsiniz. Kesinlikle listenizde olması gereken bir yer.🧡
9 Nisan 2022 07:33 - Google YorumuDilara Coşkun
Eşimle karavan otelini deneyimlemek için bir gece kaldığımız harika bir işletme. Hava inanılmaz rüzgarlı fırtına olmasına rağmen ve tek müşteri olmamıza rağmen, hiç sıkılmadık karavanda hiç üşümedik. Ateş başında müziğimizi dinledik, kamelyamızda yemek ve kahvaltımızı ettik. Temizlik rahatlık ve doğayla iç içe olması harikaydı. Fakat bunların yanısıra çalışan Fatma ablamız gerek güleryüzü gerek hoş sohbeti ile günümüze neşe kattı. Mona glamping sayesinde karavan bizim için deneyim olmaktan çıkıp tercih sebebi haline geldi . Herşey için çok teşekkür ederiz. Gözünüz kapalı içiniz rahat gelebilirsiniz :)
20 Mart 2022 12:39 - Google YorumuSevgi Bihan
Rustic karavanda eşimle bir gece konakladık. Ciddi anlamda İzmir’in en soğuk gecesine denk gelmemize rağmen karavanın içinde hiç üşümedik o konuda içiniz rahat olabilir. Ortam gayet güzel, karavanlar zevkli döşenmiş, kahvaltı yeterli. Gece ateş başında sohbet etmek çok keyifli. Konum olarakta ilçe merkezine oldukça yakın. Tek dezavantajı hemen yol kenarı olması. Gece pek araç geçmediğinden sorun olmuyor ama gün boyu doğal olarak araç sesi oluyor. Denize, Teos antik kentine, gezilecek yerlere araçla kısa sürede ulaşılabiliyor. Ama en büyük yıldızı Fatma ablaya veriyoruz inanılmaz sıcakkanlı, ilgili ve tatlı :) Her şeyi gayet güzel çekip çeviriyor. Sırf onun için bile bir daha gelinebilir. Biz genel olarak memnun kaldık tekrar gelmeyi düşünüyoruz, her şey için teşekkür ediyoruz.
13 Mart 2022 08:13 - Google YorumuBetül Şafak
Kendi yiyecek içeceğini getirme özgürlüğü var, mangal alanında mangal yakabilirsiniz. Ortak kullanımda mutfak da var. Renk renk birbirinden farklı tarzlarda karavanlarda konaklama deneyimi. Sığacık ve Seferihisar merkeze çok yakın. Etrafı mandalina bahçeleri. Kahvaltı dahil. Konaklamasiz atesbasina veya kahvaltıya gelinebiliyor.
12 Mart 2022 07:11 - Google YorumuDicle Gün
Erkek arkadaşıma doğum günü kutlaması yapmak üzere tuttuğum, evlenme teklifiyle sonlanan ve bir günlük konaklamada bize hayatımız boyunca unutmayacağımız anılar bırakan bu işletme 5 yıldızı sonuna kadar hak ediyor. Özellikle Fatma ablanın ilgisi sayesinde işletmeden ziyade aileden birinin yanına tatile gelmişçesine rahat, neşeli, son derece samimi geçti zamanımız. Karavanlarda her şey son derece ince düşünülmüş; havlu, saç kurutma makinesi, yorgan, ekstra battaniye, türk kahvesine kadar mevcuttu. Oda tertemiz yataklar rahat, kışın bile gelinse içerideki ısıtıcı son derece yeterliydi. Yağmurlu günde kalmamıza rağmen kamelyaların etrafı kapalı olduğu için rahatlıkla kullandık. Organizasyonlar için de aynı şekilde gönül rahatlığı ile tercih edilir. Fiyatlar gayet makul ve dışarıdan yiyecek/içecek getirmek serbest. Mangal alanları ve ortak mutfaklarında kendi yemeğinizi de yapabilirsiniz, menüden sipariş de verebilirsiniz. Kimse size bir şey dayatmıyor. Akşam vakti ortadaki ateşin etrafında toplanmanın tadıysa bambaşka. Kahvaltılar güzel, yemekler güzel, ilgi alaka fevkalade. Ayrıca çıkış saatinde de oldukça esneklik tanıdılar. Bu bizim ilk karavan deneyimimizdi ama bir sonrakini iple çekiyoruz. Bir sonraki tatile görüşmek üzere Mona 🍀
7 Mart 2022 05:06 - Google YorumuDİLARA ATEŞ
Her şey çok güzeldi, teşekkür ederiz. Kahvaltı, akşam ateş başındaki sohbetler, ilginiz ve güler yüzünüz… Tekrar gelinir mi, Kesinlikle ! 🌸
6 Mart 2022 08:59 - Google YorumuNeslihan Özkan Davas
Hem konaklamadan hem de gösterilen ilgiden çok memnun kaldık. Özellikle de Fatma ablanın sıcakkanlı tavrından ☺️ Kışın konaklama yapmamıza rağmen ısınmada herhangi bir problem yaşamadık.İçerideki klima çok iyi ısıtıyordu. Ortamın ambiyansı, ateş başında konaklayan diğer arkadaşlarla sohbet çok harikaydı🌸 Kesinlikle yazın tekrarlamayı düşünüyoruz 🥳🌸
20 Şubat 2022 05:39 - Google YorumuKader Coskun
Huhuuu Günaydın Mona Camp ailesi dün giriş yaptık aşırı tatlısınız biz arabayı park ederken Fatma Abla bize içecek bir şeyler hazırlamış masa da bekliyordu sanki yıllardır tanıyor tanışıyor gibiydik.Çok samimi güler yüzlü herkes. Karavanın içi aşırı tatlı renklerle dizayn edilmiş her şey düşünülmüş ve hijyen açısından da bizden tam puan aldı.Akşam ateş başında şarap yudumlarken diğer karavanlarda kalan arkadaşlarla oturup sizlerden konuştuk.Tek kelimeyle HARİKASINIZ.Favori yerimiz oldu fırsat buldukça kaçıp kaçıp kafa dinleyip sizin güler yüzlerinizi görmek için gelicez :)
13 Şubat 2022 01:51 - Google YorumuNeslihan Zorlu
İlk kez karavan deneyimi yaşadık ve gelirken acaba rahat edebilecek miyiz soğuk olur mu konforlu olur mu diye soru işaretleriyle geldik eşimle. Ama gelip gördük ki son derece konforlu, rahat, temiz, çok rüzgârlı ve yağmurlu bir gece olmasına rağmen sıcaktan üstü açık yattığımız bir gece oldu. Hafta içi ve kış mevsimi olduğu için konakladığımız gün sadece biz vardık başka mekanlar gibi nasıl olsa kimse yok diyerek hizmetlerinden kısmadılar müziğinden ateşine her şey sanki mekan doluymuşçasına yapıldı. Her talebimizi Güler yüzle ve hızlı bir şekilde karşıladılar Kıvanç bey ve İlay hanımın Güler yüzü ayrı ama Fatma ablamız apayrıydııı ☺️❤️ Fiyatlar gayet makul bundan sonra her fırsatta oradayız iyiki deneyimlendik Mona ❤️
8 Şubat 2022 08:35 - Google YorumuAydan Yakın
İlk karavan deneyimimizi Mona ile yaşamak çok keyifliydi. Tertemiz, içinde her şeyi olan ve zevkle döşenmiş karavanlar, önlerinde karavana ait kamelyalar, ortada yanan kamp ateşi, mangal olanağı, Fatma Hanım’ın güler yüzü ve lezzetli serpme kahvaltısı ile birleşince bizler için harika bir glamping deneyimi oldu. Arazi yeşillik olmasına rağmen, çok orman içi bir yer değil, yolun yanında, mandalin ağaçlarının arasında. Dağ başında çok çok sessiz bir yer istiyorsanız, beklentinizi karşılamaz, ama merkezi olması bizim çok hoşumuza gitti. Sığacık’a gitmek, Seferihisar’dan alışveriş yapmak çok kolay oldu böylece. Tekrar geleceğiz🙏🙏🙏
1 Şubat 2022 10:23 - Google YorumuSULE SANCAK
Karavanlar sıcak ve temizdi. Çalışan abla çok güler güzlü ve ne istediysek hemen yardımcı oldu. Samimi ve güzel bir ortamı var. Tekrar gelmek isteriz keyifli vakit geçirdik. İşletme sahibine ve ablaya teşekkürler.
30 Ocak 2022 09:03 - Google Yorumuelif
Karavanlar çok temizdi, havanın çok soğuk olmasına rağmen ısıtma çok iyi olduğu için hiç üşümedik. Mandalina bahçelerinin içinde sakin ve huzurlu bir yerdi.
30 Ocak 2022 09:01 - Google YorumuTugce Yavuz
Kendi kendimize keyifli vakit geçirmeseydik rezalet bir deneyim olurdu. Hiç ilgilenmediler. Bir gece için 750 lirayı neye aldılar anlamadık. Odalar yeteri kadar temiz değildi. Kahvaltı çok geç hazırlandı ve kahvaltı için söylediğimiz yumurtayı patatesi double olarak hesapladılar, böyle bir şey söylemememize rağmen. Sucuklu yumurtaya 70 lira yazmışlar. Müşteriye ilgi yerine nasıl daha fazla para kazanalım hissiyatı veriyorlar. Yer güzel 10kişi arkadaş etkinliği için. Onun dışında hiç memnun kalmadık. Bir daha hiçbirimiz gitmeyiz.
30 Ocak 2022 08:14 - Google Yorumuonur boy
Bir "konsept" adı altında insan silkelemelerine göz yummak durumunda kaldığımız, gerçekleșmiș bir İstanbul'lu beyaz yaka rüyası
29 Ocak 2022 09:20 - Google Yorumusonnur cetinkaya
Çok güzel Bi kış kampı oldu evimizde gibi hissettik ihtiyaç olacak hersey düşünülmüş ortak mutfak malzemeler karavanda ısıtıcı var ve gayet yeterli giriş saatinden önce arayıp sordu sahibi kıvanç bey yolda olduğumuzu söyleyince karavani isitmak için aradığını soyledi çok kibarlar bence mutlaka deneyimlenmeli ücret bilgisi hersey detaylı bir biçimde Web sitelerinde yer alıyor şeffaflık açısından bu da çok güven verdi
15 Ocak 2022 10:34 - Google YorumuŞeyma Sadır
Yolbaşı İçin geldik ve bu kadar eğlenceli geçeceğini hiç tahmin etmiyorduk. Kurdukları kamp ateşi etrafında çok keyifli vakit geçirdik. Sırf Fatma abla için yazın tekrar geleceğiz , İlay hanımın hayata geçirmiş olduğu bu farklı konseptli konaklama imkanı ve samimiyetleri için çok teşekkür ederiz
2 Ocak 2022 10:54 - Google Yorumuİpek Turkmen
Yılbaşı için geldik. Çok keyifli, eglenceli bi ortam vardı.. Fatma ablanın hoş sohbeti, İlay hanımın ilgisi, güler yüzü için cok teşekkürler 🤗
2 Ocak 2022 10:52 - Google Yorumuemir yıldız
Doğa ile iç içe olmak isteyen sessiz sakinliği seven herkese tavsiye ederim. İgileri alakaları kusursuz hizmetleri ile kendi evinizde hissettiriyorlar. Fatma hanım ilay hanım kıvanç bey ilgilerine burdanda teşekkürlerimi iletiyorum. En kısa sürede tekrar görüşmek üzere.
26 Aralık 2021 10:04 - Google YorumuYasin Güngör
İlk karavan deneyimizdi.cok keyif aldik. Kis mevsimi olmasına ragmen dört mevsim gidilebilinir😍 ayrica odalar cok konforlu ve temiz cevre duzeni gayet iyi küçük bi öneri mutlaka kapm ateşinde sucuk ekmek.. muhtesem oluyor :) isletme sahipleri ilay ve kivanc bey hersey icin cok tesekkur ederiz tekrar görüşmek üzere 😊😊
24 Aralık 2021 06:51 - Google YorumuAhmet Buğra TOKMAKOĞLU
Bir gece konakladığım Mona Glamping, eşsiz bir deneyim sağladı. Yeşil renkli (Rustic) karavanda konakladım. Banyosu, rahat yatağı ve kış olmasına rağmen ısıtması harikaydı. Sabah kahvaltısı, özellikle de pişisi mükemmel. Mandalina bahçesinden mandalina toplamamız için İlay Hanım yönlendirdi. Oldukça keyifli bir etkinlikti. Yaz dönemindeki yoğunluktansa bahar ve kış aylarında kafa dinlemek için gitmeyi öneririm.
11 Aralık 2021 07:16 - Google Yorumu