Jungle Bells Hostel, Antalya ilçesinin en huzurlu bölgesi olan Kumlucada yerleşiyor. Yazın gidilecek listenizde ilk sırada olması gereken yerlerden bir tanesi. Sıcak ve soğuk renklerin kavuştuğu yer olarak bilinen Jungle Bells Hostel küçük Cennet olarak da tanınıyor. Jungle Bells Hostel denize ve semaya baktığınızda mavi renginin her tonunu, Güneşe baktığınızda sarı ve turuncu renginin her tonunu, ağaçlıklara baktığınızda ise yeşil renginin her tonunu görebilirsiniz. İsterseniz sabah 8'de isterseniz gece 2'de gelin Jungle Bells Hostel güler yüzlü ve misafirperver personelleri size yardımcı olmak için 7/24 hazır. Sabah kuşların cıvıltısıyla, gece ise gökyüzünde parlayan yıldızları sayarak ve denizdeki dalgaların sesini duyarak uyuyabileceğiniz sakin ve huzurlu bir yer Jungle Bells Hostel. Jungle Bells Hostel aynı zamanda doğa ile iç-içe yaşayan müşterilerini düşünerek kablosuz internet yani Wi-Fi özelliğini ekleyerek bu doğada gündemden de geri kalmamanıza olanak tanıyor. Denize sıfır olması yazın öldürücü sıcağından kurtulmak için en büyük avantaj. Eğer isterseniz restorandaki soğuk içeceklerin tadına bakabilirsiniz. Huzurlu ve güzel bir yer.
Kişi Başı Çadır | 75₺ |
Yıllar önce booking aracılığıyla gelip hayran kaldığımız ve sonrasında tekrar gidip arkadaşlarımıza da onerdigimiz müthiş pansiyon. Adrasan da orman içerisinde bungalov ve ağaç evlerden oluşan çadır kurulabilen bir yer. Tahtlarinda vakit geçirip biseyler icebileceginiz yarım pansiyon çok lezzetli yemekler yapılan bir işletme. Sahile yakın. Hayvanlarla iç içe. Sezon sonlarında sakinken tavsiye ederim.
Olumsuz yorumlara aldanmayın. Herşey olması gerektiği gibi. 5yıldız otel konforu arayanların tercih edeceği bir yer olmasa da kamp, Bungalow, doğa içinde huzurlu ortam arayanların memnuniyetle hatırlayacağı bir dinlence olacaktır. Duşu, wc, kabini, çadırlara kadar uzanan elektrik kablosu, sessiz sakin konaklayan müşterileri var. Denize yürüme 10dk. Doyurucu bir kahvaltı ve akşam yemeği dahil olmak üzere kişi başı 85tl ye çadır kurduk. Mekanda emek var, emeği olanların emeğine sağlık.
Her sene tatilimizi butik otellerde bulundugumuz yerin koylarını gezerek tamamlariz. bu sene yorumlarina ve puanina aldanip bu hostelde bungalovda kalmaya karar verdik. yorgun argın otele vardığımızda hosgeldiniz yerine rezervasyonunuz var mı sorusu suratsizca soruldu . otel düzeni hakkinda bilgileri kendimiz sorarak ögrenebildik onu bile söylemeye lütfedilmedi. bulunduğu konum güzel ancak temizlik rezalet. oda teslim edildiginde tuvaletin ve banyonun temizlenmediğini gördük. üstelik bir önceki kalanlarda pek iç açıcı kullanmamış olmasına rağmen. carşaf yırtikti. havlu ve nevresimler lekeli ve yeni yıkanmış gibi değildi. yemek yenilen tabaklar lekeliydi. ustelik ukala ve kaba bir işletmecinin elinde. paramin kimlere gittigi ve karşılığında aldığım hizmet önemlidir işinı iyi yapmayan kimseye para kazandirmak istemem .gidin sezlongta uyuyun ama bu otelcilik nedir nasil yapilir bilmeyen insanlara para kazandirmayin.
Her sene tatilimizi butik otellerde bulundugumuz yerin koylarını gezerek tamamlariz. bu sene yorumlarina ve puanina aldanip bu hostelde bungalovda kalmaya karar verdik. yorgun argın otele vardığımızda hosgeldiniz yerine rezervasyonunuz var mı sorusu suratsizca soruldu . otel düzeni hakkinda bilgileri kendimiz sorarak ögrenebildik onu bile söylemeye lütfedilmedi. bulunduğu konum güzel ancak temizlik rezalet. oda teslim edildiginde tuvaletin ve banyonun temizlenmediğini gördük. üstelik bir önceki kalanlarda pek iç açıcı kullanmamış olmasına rağmen. carşaf yırtikti. havlu ve nevresimler lekeli ve yeni yıkanmış gibi değildi. yemek yenilen tabaklar lekeliydi. ustelik ukala ve kaba bir işletmecinin elinde. paramin kimlere gittigi ve karşılığında aldığım hizmet önemlidir işinı iyi yapmayan kimseye para kazandirmak istemem .gidin sezlongta uyuyun ama bu otelcilik nedir nasil yapilir bilmeyen insanlara para kazandirmayin.
Otelin bulunduğu konumu ve sessizliği güzeldi biz bungolow da kaldık diğer yerlerin temizliğini bilemiyorum ama tuvalet biz giriş yapmadan önce temizlememişti. Bizden öncekilerin kullanımından olan pislik klozet kapağına kadar yapışmıştı. Kullanım açısından gerçekten sıkıntı yaşadık. Çarşaf yırtıktı ve çarşaf , yastık kilifi, havlular sarı lekeliydi. Temizliğe ekstra özen gösterilmesi gerekiyor. Girişte otel düzeni hakkında bilgilendirmeyi kendimiz sorarak öğrenebildik ekstra ilgi ve alaka yok. Akşam yemekleri güzel doyurucu ve sağlıklıydi .Sabah kahvaltı cesidi az ve ürünler kaliteli değil. Geldiğime pişman oldum.
Otelcilikten anlamayan insanlar tarafından yönetilen hostel. Ukala ve kabalar. Ustelik temizlik namına bisey yok. Doğanın ıcinde olmak pis olmayı gerektirmez. Oda 4 gunluk konaklama boyunca hic temizlenmedi biten tuvalet kagidini bile kendimiz istedik. Bi önceki musterinin tuvalet pisliğini kendim temizledim. Yemek yedigimiz tabaklar sadece silinip geri konuluyor sanirim cunku ustleri leke doluydu. Kahvalti kotu ve çeşidi az. Karsilama kotu. Hosgeldinizden once rezervasyon var mi sorusu soruldu.Bungalowda kaldık 1.200 TL 4 gün pislik içindeki banyo ve tuvalet için mi verdik? Gidin Adrasan kumsalda çadırda kalın daha iyi paranız da cebinizde kalır.
alanı gezdim inceledim. temiz, guzel, kişi basi ücret alıyorlar. fiyata yemek dahil. bize uygun düşmediği için kalmadık ancak arkadaşın bıraktığı intiba iyiydi.
Ailece çadırımızı kurup kalmak için ilk kez geldik. Tek kelime ile mükemmel. Orman içinde muhteşem bir kamp yeri. Personel güler yüzlü ve yardım sever. Yemekler çok lezzetli. Temizlik çok iyi. Önümüzdeki sene gidilecekler listesinin başında. Bu güzel yer için çok teşekkürler.
Kedileri köpekleri kuşları tavukları börtü böceği ağacı doğayı seviyorsanız mutlaka gidin zaten bunları sevmiyorsanız evden çıkmayın gitmeyin hiç bir yere bence
Reklam amacli resim paylaşan kisiler ver el değiştirmiş eskisi gibi değil . İşletme yönetimi bozulmuş . Kibar değiller . Hatta umursamaz lar . Ticarete dökmüşler işi . Yetkili olarak görüştüğüm kişi kim bilmiyorum öğlen den sonra 2 de bir masada bira içiyor ... bende alkol kullanan biriyim ama adamın kafa güzel padişah gelse takmam havasında
Jungle Bells Hostel için Puan Verin ve Yorum Yapın!